Osallistujat Prahan-verkostoitumis­matkalle valittu

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää verkostoitumismatkan Prahaan 18.–21.8.2022 yhteistyössä Sorin sirkuksen kanssa. Matkalla tutustutaan mm. Letní Letna -festivaalin esityksiin, vieraillaan paikallisissa sirkustiloissa ja tavataan paikallisten sirkusorganisaatioiden edustajia.

Matkan tavoitteena on tukea alan ammattilaisten kansainvälistymistä ja tarjota mahdollisuuksia verkostoitumiseen ammattilaisten kanssa. Tiedotuskeskus myöntää valituille osallistujille matkatukea ja organisoi ohjelman tapaamisineen. Matkan osallistujat valittiin avoimen haun kautta, ja valinnassa painottuivat tällä kertaa hakijat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet tiedotuskeskuksen järjestämälle verkostoitumismatkalle. Lisätietoja matkasta hakuilmoituksessa.

Verkostoitumismatkalle valitut taiteilijat:

Hanna Moisala, Lumo Company
Marjukka Mykkänen, CircEntropia
Maarit Utriainen, Zero Gravity Company / Sirkus Faktori
Petri Tuominen
Marianne Vaalimaa

Matkalle on mahdollista osallistua myös omakustanteisesti ilman tiedotuskeskuksen matkatukea. Mikäli olet kiinnostunut, otathan mahdollisimman pian yhteyttä Lotta Nevalaiseen,