Hae mukaan verkottumismatkalle Prahaan 18.–21.8.2022

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää verkostoitumismatkan Prahaan 18.–21.8.2022 yhteistyössä Sorin sirkuksen kanssa. Matkalle voivat hakea kaikki sirkustaiteilijat ja -tuottajat, joilla on halu verkostoitua kansainvälisesti. Tarjoamme matkatuen 4 osallistujalle. Matkalle on mahdollista tulla mukaan myös ilman matkatukea, olethan tällöin yhteydessä Lotta Nevalaiseen ().

Hakuohjeet alla.

Matkan ohjelmaan kuuluu:
Osallistuminen Letní Letna -festivaalin esityksiin ja vierailuja mm. Cirqueon-keskuksessa, Jatka78-esitystilassa ja tapaamisia myös muiden paikallisten festivaali-, residenssi- ja sirkus- ja esittävien taiteiden toimijoiden kanssa. Vierailut toteutetaan yhdessä Sorin Sirkuksen henkilökunnan kanssa. Ohjelma tarkentuu lähempänä matkaa.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:
Sirkuksen tiedotuskeskus tukee neljän osallistujan matkakuluja max. 500 eurolla. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matkakulujen lisäksi ruokailut, lentokenttäkuljetukset, paikallisliikenne ja muut mahdolliset kulut.

Lue lisää Letní Letna -festivaalista täältä: https://letniletna.cz/en/

Osallistujat sitoutuvat tekemään tiedotuskeskuksille matkaraportin, joka julkaistaan blogikirjoituksena tiedotuskeskuksen sivuilla. Vaihtoehtoisesti on mahdollista tehdä tiedotuskeskuksen Instagramin takeover ja tuottaa somesisältöä matkan aikana.

Kuinka hakea mukaan?

Täytä hakulomake osoitteessa https://forms.gle/obYGdSZMD7jYAMbE7

Tiedotuskeskus valitsee osallistujat hakemusten ja oman asiantuntija-arvionsa perusteella.

Lähetä hakemus viimeistään sunnuntaina 5.6.2022. Hakijoille ilmoitetaan päätöksistä 20.6. mennessä.

Lisätietoja:
Lotta Nevalainen,