Company Uusi Maailma hakee puolipäiväistä tuottajaa

  • Kuva Company Uusi Maailman teoksesta Krypta. Kuvaaja: Olli-Pekka Tennilä. Kuvassa Henri Hiltunen.

Haemme joukkoomme avarakatseista, tarkkaotteista, joustavaa sekä taiteen vapaan kentän lainalaisuudet ja rahoitusjärjestelmät tuntevaa tuottajaa. Kokonaistyöaika on 50 % (n. 20 h / vko) ja palkkaus 1250 € / kk. Työ alkaa 1.5.22 tai sopimuksen mukaan, ja työsuhde on määräaikainen 31.1.23 asti. Työsuhdetta voidaan jatkaa, mikäli rahoitus sen sallii. Tärkeimmät työtehtävät ovat avustushakemusten teko ja tiedottajan työt, abstraktien (ja absurdien) sisältöjen sanoittamistaito plussaa. Muut työt määritellään yhdessä tilanne- ja projektikohtaisesti. Osan töistä voi hoitaa etänä, mutta arvostamme live-toimintaa. Tuottaja toimii Company Uusi Maailman taiteellinen johtaja-toiminnanjohtajan työparina. Päivä- ja viikkokohtaisesti voidaan työajat sopia joustavasti.

Vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera viimeistään 10.4.22 Company Uusi Maailman taiteellinen johtaja-toiminnanjohtaja Seija Hakkaraiselle: / hakemuksia käsitellään jo ennen hakuajan päättymistäkin, sopivimmat henkilöt haastatellaan livenä. HUOM! ei sähköpostitiedusteluja: mikäli haluat lisätietoja, sovitaan puhumisaika, jonka saa sovittua kätevimmin tekstiviestitse + 358 50 562 0476 / Seija Hakkarainen.

Company Uusi Maailma (entinen Circus Uusi Maailma) on jyväskyläläinen vuonna 2006 perustettu monitaiteinen esitystaiteen ryhmä, joka on erikoistunut visuaaliseen, sanattomaan ja liikkeelliseen teatteriin, tilasidonnaisiin teoksiin sekä progesirkukseen. Ryhmää pitää yllä Sirkus- ja monitaideyhdistys Company Uusi Maailma ry. Company Uusi Maailma (=CUM) on esiintynyt viidessä eri maassa sekä eri puolilla Suomea, pääosin kuitenkin Jyväskylässä. CUM fuusioi teoksissaan vapaasti ja ilkikurisesti eri taiteen lajeja ja tyylejä. www.uusimaailma.org