Supiaisen uutisia syyskuulle 2021

Neljäs vuosittainen Pilke! – esittävän taiteen festivaali lapsille ja nuorille järjestettiin 29.8.–5.9.2021. Festivaalilla järjestettiin yhteensä 16 näytöstä 9:llä eri teoksella. Kiitos kaikille esiintyjille, katsojille ja yhteistyökumppaneille ja myös Taiteen edistämiskeskukselle tapahtuman mahdollistamisesta.

Syyskuussa luoksemme saapuvat työskentelemään Nuua Meanwhile-esityksen  ja Kaj-Mikael Schütt Life becomes us -esityksen parissa. Kummastakin pidetään näytökset NÄYTTÄMÖ-teatterin ohjelmistossa ja Life becomes us saa ensi-iltansa teatterissamme 24.9.

Tässä tulevia syyskuun esiintymisiämme:
8.9. SIRKÜSMOBILE Tikkalan koulu klo 9
8.9. SIRKÜSMOBILE Tikkalan koulu klo 11
9.9. SIRKÜSMOBILE  Kulhon koulu klo 9
9.9. SIRKÜSMOBILE  Selkien koulu klo 11.15
10.9. SIRKÜSMOBILE Ahokkalan koulu klo 9
10.9. SIRKÜSMOBILE  Jakokoski klo 11.15
17.9. SIRKÜSMOBILE  Brahensali Lieksa
28.9. SIRKÜSMOBILE  Kirkkokadun koulu klo 9
28.9. SIRKÜSMOBILE  Kirkkokadun koulu klo 10
29.9. SIRKÜSMOBILE  Porokylän koulu klo 9
29.9. SIRKÜSMOBILE  Valtimon koulu klo 12.15

Hae meille töihin!

Sirkus Supiainen etsii 1-3 sirkustaiteilijaa (kaikki taiteilijat voivat hakea) Rauli Katajavuoren uuteen teokseen ja omaehdotteiseen työhön Sirkus Supiaisessa, Joensuussa. Työ sisältää lisäksi joitain Sirkus Supiaisen toimintaan liittyviä muita tehtäviä. Määräaikaisen työsuhteen kesto on 3 kk. Työ on täysipäiväistä ja palkka on 2420 € / kk.

Teosharjoitukset, esitykset ja muu Sirkus Supiaisen toimintaan liittyvä työ vievät noin 3/4 työajasta. Minimissään 1/4 työajasta on taiteilijan omaa työtä, Routa Companyn omaehdotteisen palkkausmallin mukaisesti.  Sirkus Supiainen haluaa olla mukana Routa Companyn aloittaman omaehdotteisen palkkausmallin käytön laajentamisessa.

Oman työn sisältökokonaisuus riippuu taiteilijan omista kiinnostuksen kohteista ja ideoista. Tämän työn osuuden tarkoitus on antaa taiteilijalle mahdollisuus kehittää omaa taiteilijuuttaan ja taideajatteluaan palkatussa työsuhteessa. Työn sisältö suunnitellaan yhdessä Sirkus Supiaisen henkilökunnan kanssa. Taiteilijan ehdotus ja hänen taiteelliset tarpeensa toimivat omaehdotteisen työn sisällön muodostamisen tärkeimpänä perusteena. Omaehdotteisen työn pääasiallinen suorituspaikka on Joensuu.

Esikarsinta suoritetaan hakemusten perusteella ja lopulliset valinnat tehdään koe-esiintymisen jälkeen. Koe-esiintyminen järjestetään NÄYTTÄMÖ-teatterissa Joensuussa lokakuussa. (Aika tarkentuu) Tilaisuus sisältää myös keskustelua ja henkilökohtaisen haastattelun.

 Lähetä yhden sivun mittainen hakemuksesi PDF-muodossa osoitteeseen , aiheella “työhakemus [oma nimesi]”. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 1.10.2021. Hakemuksen tulee sisältää:

1) nimi ja yhteystiedot
2) yksi linkki max. 5 min. mittaiseen videoon, jossa taiteesi on videon keskiössä.
3) kerro vapaasti, kuinka haluat toteuttaa työn omaehdotteista osaa Joensuussa.

Hakemuksen lisäksi liitä mukaan CV:si.

Tiedustelut:
Rauli Katajavuori, puh. 045 1209 383