Etäaamukahvit toukokuussa

Kahvittelua & kuulumisia netin välityksellä

Mitä kuuluu sirkusväki ympäri Suomen? Olisi kiva nähdä pitkästä aikaa, joten nyt jo jonkinlaiseksi perinteeksi muodostuneet aamukahvitapaamisemme ovat siirtynet vallitsevien olosuhteiden tähden kevään ajaksi internetiin. Tule jakamaan kuulumisiasi kollegoittesi kesken kerran viikossa!

Järjestämme kaikille sirkustoimijoille suunnattuja aamukahveja etäyhteydellä Google Hangouts-palvelussa. Voit liittyä mukaan linkin kautta. Avoin linkki kuhunkin tilaisuuteen julkaistaan tällä sivulla viikko ennen tilaisuuden alkua. Keskusteluun 27.5. pyydetään ilmoittautumaan erikseen, linkki alla.  See here for information in English. 

Nähdään internetissä, omat kahvit mukaan! ☕️
 
Tapahtuma Facebookissa (siirryt toiselle sivustolle)
 
Menneet tapahtumat:
ke 6.5. klo 10.00–11.30 Sirkuksen uutisrinki. Kuulumisten vaihtoa näissä poikkeuksellisissa oloissa. Voit liittyä mukaan oman aikataulusi puitteissa. Vaihdetaan kuulumisia suomeksi tai englanniksi. You always are welcome to participate in English as well, especially this Wednesday. 
 
Wednesday, May 13 at 10.30–12 Focus on Germany.
Invited guests include Josa Kölbel (Berlin Circus Festival), Andrée Wenzel (BUZZ Bundesverband Zeitgenössischer Zirkus), Susanne von Essen (Fusion Festival, At.tension Festival) and Mika Minetti (The Finnish Institute in Germany). Join the discussion to hear news from the contemporary circus scene in Germany today.
 
Tiistai 19.5. klo 14–16  Sirkuskentän keskustelu Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten mahdollisesta yhdistymisestä. Tule kuulemaan ja keskustelemaan siitä, mitä näiden kahden tiedotuskeskuksen yhdistyminen yhdeksi toimijaksi tarkoittaisi sirkuskentälle. Keskustelua vetää toiminnanjohtaja Lotta Vaulo.
 
Keskiviikko 20.5. klo 10–11 Aamukahvivieraana lapsille ja nuorille suunnatun esitystoiminnan yhteistyöorganisaatio Assitej. Suomen Assitejn puheenjohtaja Pisko Aunola ja järjestösihteeri Tanja Turpeinen kertovat Assitejn toiminnasta ja kansainvälisistä verkostoista.
 
Wednesday, May 27  at 10–11.30  Where can foreign-born circus artists find relevant information regarding living and working in Finland? Morning coffee discussion with Globe Art Point, CircusInfo Finland and circus artists Amandine Doat and Simon Llewellyn as invited guests.  Join the discussion and share your thoughts and experiences in Google Hangouts.