Company Uusi Maailman poikkeusteos Hazmat Hole Galleria Hopassa Jyväskylässä 16.-29.5.2020

  • Hazmat Hole: Saga Elgland (Kuva: Oona Ahokas)

Hazmat Hole -esitys on Escape Room -mystiikan, ITE -labyrintin ja tilainstallaation hybridi. Se on henkilökohtainen, seikkailullinen sekä intiimi henkinen ja konkreettinen labyrintti, jonka kukin katsoja käy yksin läpi esitystilassa kulkien.

Yksi katsoja kerrallaan. 64 näytöstä. 64 katsojaa.

Esityksen pääelementteinä ovat lähibaletismi (Saga Elgland) ja Metempsychosis-valoteos (Jere Suontausta), sekä yhtä kokonaisvaltaisesti tilan visuaaliset elementit, videot, musiikki ja äänitaide. Katsoja ja esiintyjä ovat harvinaislaatuisen lähellä toisiaan, mutta muoviseinien välityksellä yhtä lailla toisistaan kaukana.

Esityksen toteutuksessa on huomioitu korona-ajan hygieenisuus- ja turvaväliohjeet sekä kokoontumisrajoitukset. Nämä myös yhdistyvät esityksen visuaalisessa, taiteellisessa, tuotannollisessa ja teknisessä toteutuksessa.

Kokemuksen kesto 15 minuuttia. Soveltuu yli 15 -vuotiaille. Esitys sisältää voimakkaita teatterielementtejä.

Liput (14/8/3) vain netissä ennakkomyyntinä: www.uusimaailma.org (siirryt toiselle sivustolle)

Ei varauksia. Ei ovimyyntiä.

Teoksen tukijat: Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopisto, Taiteen edistämiskeskus, Suomen kulttuurirahaston Keski-Suomen maakuntarahasto

Haastattelupyynnöt: Seija 050 5620476
Yleislisätietoa: