Kenelle Sirkuksen lumo -palkinto 2019?

Tee ehdotuksesi maaliskuussa 11. kerran jaettavan Sirkuksen Lumo -palkinnon saajaksi!

Kuka sirkustaiteilija, opettaja, sirkusalan toimija, sirkusryhmä tai alan muu organisaatio on mielestäsi tehnyt erinomaista työtä sirkustaiteen edistämiseksi Suomessa? Onko jokin viime vuonna ensi-illassa ollut sirkusesitys mielestäsi lyönyt läpi merkittävänä sirkustekona?

Sirkuksen Lumo -palkinto myönnetään suomalaisen ammatillisen sirkustaiteen tuomisesta esiin näkyvästi ja merkityksellisesti. Palkittava voi olla henkilö (myös elämäntyöstään), ryhmä, esitys (ensi-ilta vuoden 2019 aikana), tapahtuma tai joku muu sirkusalan teko tai toiminta.

Palkintoraadissa ovat toimittajat Annikki Alku ja Nina Jääskeläinen sekä taiteilijaprofessori Pirjo Yli-Maunula. Raadin puheenjohtajana toimii Sirkuksen tiedotuskeskuksen toiminnanjohtaja Lotta Vaulo.

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen viimeistään keskiviikkona 5.2.2020 raadin sihteerille Miika Sillanpäälle: .

Aikaisempien vuosien palkitut löydät täältä.