Sirkuksen näyteikkunan ohjelmisto valittu

  • piste piste piste Kuva: Luis Sartori do Vale

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää yhteistyössä Kulttuurikeskus Caisan, Suomen Assitej ry:n ja Bravo!-festivaalin kanssa lapsille ja nuorille suunnattujen sirkusteosten  katselmuksen 18.3.2020 kulttuurikeskus Caisassa. Näyteikkunan ohjelmisto koostuu sirkusteosten esittelyistä pitchauksina  ja Caisan ohjelmistossa nähtävästä Luis Sartori do Valen ja Mira Ravaldin piste, piste, piste -teoksen ensi-illasta. 

Sirkuksen näyteikkunassa pitchataan teokset:
– Blind Gut Company: Kuin kala puussa 
– Heini Kiamiri & Taina Mäki-Iso: Piilossa
– Ilmatila: Atlas
Kallo Collective: Hiekkalaatikko
– Lumo Company: YlösAlas
– Race Horse Company: Chevalier
– Recover Laboratory: Mönttilaiva
– Sirkus Aikamoinen: DuoJag
– Sirkus Supiainen: Sirküs

Sirkusryhmät ja taiteilijat valittiin avoimen haun perusteella. Valintoja tehdessämme pyrimme luomaan monipuolisen ohjelmiston eri ikäryhmille suunnatuista ja erilaisissa esityspaikoissa toteutettavista teoksista ja ottamaan huomioon tilaisuuden kohdeyleisön näkökulman. Näyteikkunaan saapui 14 hakemusta.

Sirkuksen näyteikkuna on suunnattu lasten ja nuorten esityksistä kiinnostuneille kulttuuritalojen, festivaalien ja kuntien kulttuuritoimien ohjelmiston suunnittelijoille ja se toteutetaan kansainvälisen lasten ja nuorten esittävän taiteen festivaali Bravo!:n oheisohjelmistona. Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu ensi vuoden puolella.

Tiedustelut: Johanna Mäkelä, kotimaan asioiden päällikkö, 050 4643203,