Työpaja Yhdysvaltojen viisumikäytännöistä esittävien taiteiden toimijoille 23.10.2019

Onko Yhdysvalloissa esiintyminen sinulle ajankohtaista? Yhdysvalloissa esiintyvät taiteilijat tarvitsevat viisumin. Tule oppimaan viisumikäytännöistä taiteilijoiden liikkuvuuteen erikoistuneen juristin johdolla!

Visas for the US: Navigating the Labyrinth

Immigration attorney and artist mobility advocate Matthew Covey will present a session on the ins and outs of U.S. artist visas, and what every performing artist should know about visas for performing in the United States.

Pioneering artist mobility advocate and immigration law firm Tamizdat of New York City offers this workshop for international artists and agents seeking to tour their work in the US. Read more here >>>

Aika: keskiviikko 23.10. klo 10.30-12
Paikka: Sirkuksen tiedotuskeskus, Mariankatu 15 B b 7, Kruununhaka, Helsinki

Työpaja on maksuton, mutta tilaa on maks. 20 osallistujalle. Pyydämme sitovia ilmoittautumisia 15.10. mennessä osoitteeseen . Työpaja myös striimataan Tanssin tiedotuskeskuksen Facebook-sivulla.

Lisätietoja:
Tanssin tiedotuskeskuksen kansainvälisten asioiden päällikkö
Katarina Lindholm, , +358 40 182 1621

Työpajan järjestävät Tanssin, Sirkuksen ja Teatterin tiedotuskeskukset.