Sirkusfestivaali Pusun ohjelma on julki ja liput myynnissä

Sirkusfestivaali Pusun ohjelma julkaistiin muutama viikko sitten ja mukana on kotimaisia ja kansainvälisiä huippuosaajia. Festivaali alkaa perjantaina 5.7. ”Näytöksen jälkeen”-näyttelyn avajaisilla, jossa on esillä Tanja Tähtisen sirkusaiheisia teoksia. Näyttelyn yhteydessä pääsee myös keskustelemaan festivaalista ja sen tulevaisuudesta festivaalin järjestäjien kanssa. Näyttelyn jälkeen festivaali käynnistyy Niki Blombergin alias DJ Pökäleen tahdittamana sirkusteltassa.

Lauantain ohjelma on sirkuksen täyteinen ja se alkaa liettualaisen klovnin ja taiteilijan Marija Baranauskaiten The Sofa project -esityksellä Töllin Galleriassa. Kokeneempaa kotimaista huippuosaamista tarjoilee duo Kate & Pasi teoksellaan Suhde ja illan sirkustelut pakettiin laittaa myöskin sirkusalan legenda Matias Salmenaho ja Röllishow. Illan Pusubileissä viihdyttää elektropunkbändi Muovipussi.

Koko festivaali saa arvoisensa päätöksen sunnuntaina, kun harvoin Suomessa vieraileva australialais-suomalainen Hands some Feet esiintyy Töllin hallin ulkolavalla.

Lisätietoja ja ohjelma-aikataulu: www.sirkusfestivaalipusu.com
Liput: https://holvi.com/shop/sirkusfestivaalipusu2018/

(Lähde: Sirkusfestivaali Pusun tiedote 1.6.2019)