Infotilaisuus 15.5.: Go West & Go East – Tanssin ja sirkuksen kansainvälisiä mahdollisuuksia 2019–2020

Mille messuille kannattaisi lähteä ja mitä se vaatii? Millaista näkyvyyttä messuille suunnitellaan? Minkälaista vientikoulutusta tarvittaisiin?

Tervetuloa kuulemaan Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten tulevista kansainvälisistä messuhankkeista keskiviikkona 15.5. klo 14.00-16.00 Sirkuksen tiedotuskeskukseen (Mariankatu 15 b B 7, Helsinki). Tilaisuus on tarkoitettu kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneille sirkus- ja tanssikentän taiteilijoille ja tuottajille.

Ilmoittautuminen 14.5. mennessä:

Kahveilla kerromme lisää tiedotuskeskusten yhteisestä kansainvälistymis- ja vientihankkeesta, jolle opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 98 000 euron erityisavustuksen vuosille 2019-2020. Hankkeen tarkoituksena on vahvistaa sirkuksen ja tanssin kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja sekä kehittää alalla toimivien taiteilijoiden ja tuottajien kansainvälistä osaamista. Kohderyhmänä ovat suomalaiset sirkus- ja tanssitaiteilijat sekä tuottajat, ja kohdemaissa esimerkiksi kansainväliset ostajat ja muut yhteistyötahot.

Hankkeen puitteissa tehdään ainakin seuraavat verkostoitumismatkat:
7.-13.10.2019: (päivämäärät tbc) PAMS Performing Arts Market Seoul, Etelä-Korea
21.-25.1.2020: IPAY International Performing Arts for Youth, Philadelphia, USA
Helmikuu 2020: TPAM Tokyo Performing Arts Meeting in Yokohama, Japani
Marraskuu 2020: CINARS, Montreal, Kanada

Matkoille osallistuville taiteilijoille ja tuottajille tarjotaan muun muassa vientivalmennusta, verkostoitumista ja kansainvälistä näkyvyyttä esittävien taiteiden messu- ja promootiotapahtumissa.

Kaikille matkoille järjestetään avoimet haut, joista tiedotetaan erikseen.
Ensimmäinen haku on nyt auki!

Lisätietoa kansainvälisten asioiden päälliköiltä:
Sirkuksen tiedotuskeskus: Lotta,
Tanssin tiedotuskeskus: Katarina,

Lue lisää hankkeesta