Hae Fresh Circus -verkostoitumis­matkalle Pariisiin 19.–23.9.2023

Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskus järjestää sirkustaiteilijoille ja -tuottajille verkostoitumismatkan Ranskaan, Pariisiin 19.–23.9.2023.

Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskus järjestää verkostoitumismatkan Pariisiin Fresh Circus -tapahtumaan 19.–23.9.2023. Matkalle voivat hakea kaikki sirkustaiteilijat ja -tuottajat, joilla on halu verkostoitua kansainvälisesti. Tarjoamme matkatuen 3-4 osallistujalle. Matkalle on mahdollista tulla mukaan myös ilman matkatukea, olethan tällöin yhteydessä Lotta Nevalaiseen ().

Hakuohjeet alla.

Matkan ohjelmaan kuuluu:
Osallistuminen sirkuksen ja katutaiteen kansainvälisen Circostrada-verkoston järjestämän Fresh Circus tapahtuman 20.–22.9.2023 ohjelmaan, joka sisältää seminaareja, vierailuja ja tapaamisia paikallisten festivaali-, residenssi- ja sirkus- ja esittävien taiteiden toimijoiden kanssa.

La Villette

Espace Périphérique

Fai-Ar- Formation Supérieure D’art En Espace Public

Le Moulin Fondu, Centre National Des Arts De La Rue Et De L’espace Public – Compagnie Oposito

Festival Primo 2023

Centre National De La Danse

Le Plus Petit Cirque Du Monde

Le Lycée Avant Le Lycée

L’azimut – Pôle National Cirque En Ile-De-France – Antony/Châtenay-Malabry

La Coopérative De Rue Et De Cirque (2r2c)

Circusnext

Le Monfort

Ohjelma tarkentuu lähempänä matkaa, mutta rekisteröityminen tapahtumaan alkaa 15.5.2023.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:
Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskus tukee kolmen-neljän osallistujan matkakuluja max. 500 eurolla. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matkakulujen lisäksi ruokailut, lentokenttäkuljetukset, paikallisliikenne ja muut mahdolliset kulut.

Lue lisää Fresh Circus -tapahtumasta täältä: https://www.circostrada.org/en/actions/fresh-2023

Osallistujat sitoutuvat tekemään tiedotuskeskukselle matkaraportin, joka julkaistaan blogikirjoituksena tiedotuskeskuksen sivuilla. Vaihtoehtoisesti on mahdollista tehdä tiedotuskeskuksen Instagramin takeover ja tuottaa somesisältöä matkan aikana. Yksityiskohdista sovitaan erikseen osallistujien kanssa.

Kuinka hakea mukaan?

Täytä hakulomake osoitteessa https://forms.gle/iiVsvukiPMhmGEHE9

Tiedotuskeskus valitsee osallistujat hakemusten ja oman asiantuntija-arvionsa perusteella.

Lähetä hakemus 21.5.2023 mennessä. Hakijoille ilmoitetaan päätöksistä 26.5.2023 mennessä.

Lisätietoja:
Lotta Nevalainen,