Sleepover esittävän taiteen vapaan kentän tuottajille Tehdas Teatterin Jokistudiolla 17.-18.6.

Sleepover esittävän taiteen vapaan kentän tuottajille Tehdas teatterin Jokistudiolla 17.-18.6. Turussa Tehdas Teatterin Jokistudio kutsuu esittävän taiteen vapaan kentän tuottajia yökylään Turkuun 17.-18.6.2023. Tarkoituksena on viettää aikaa yhdessä, tutustua, jakaa ajatuksia ja osaamista. Pitkään on puhuttu tarpeesta perustaa esittävän taiteen vapaan kentän tuottajille oma elin, joka toimisi kollegiaalisena tukena sekä jakamisen ja jatkokoulutuksenkin alustana. Ilahduttavasti joitakin projekteja ja aloitteita aiheen ympärille on viime vuosina syntynyt. Toisaalta moni suunnitelma myös kariutuu resurssien puuttumiseen: prekaarit tuottajat eivät ehdi toteuttaa tätä kentälle tarpeellista toimintaa.

Sleepoverissa tuottajien yhteistoiminnan mahdollisuuksia kartoitetaan ensin valikoitujen kansainvälisten ja kansallisten esimerkkien kautta. Tavoitteena on hahmottaa viikonlopun aikana malli, joka palvelisi Suomen kenttää ja olisi toimintaolosuhteissamme mahdollinen. Tavoitteena on myös ihan vain oleminen yhdessä, kohtaaminen ja toistemme kuuleminen. Viikonloppu on onnistunut, jos se on ollut osallistujiensa näköinen ja tahtinen. Idean taustalla ja tapaamisen järjestäjinä toimivat tuottajat Heidi Backström (Tehdas teatteri/Jokistudio), Ulrika Vilke (Arts Management Helsinki) ja Emmi Vainio (Mad House Helsinki). Järjestäjät vastaavat päivien rakenteesta, aikataulutuksesta sekä molempina päivinä lounaasta. 

Pääsymaksuna toivotaan jokaisen tuovan yhteiseen pöytään jotain kevyesti muille jaettavaa. Jaettava voi liittyä ammatilliseen osaamiseen (kikka, niksi, työkalu tms), tai olla aivan jotain muuta kuten rentotumisharjoite tai elämänviisaus.

Mukaan mahtuu max 15 hlö. Odotamme osallistujien läsnäoloa koko tapaamisen ajan. Majoittua voi joko Jokistudiolla (vaatimaton patjamajoitus) tai majoituksen voi järjestää itse. Matkakulut ovat omakustanteiset. Ilmoittautuminen on auki 8.5.2023 asti. Tieto mukaan mahtumisesta ilmoitetaan 15.5. mennessä.

Ilmoittautumislinkki (huom! ilmoittautumislinkistä voit myös ilmaista kiinnostuksen toimintaa kohtaan, vaikket nyt pääsisikään mukaan sleepoveriin) ja tarkemmat infot: linkki https://forms.gle/gQLUzFfuCF1WPp5s7 

Alustava aikataulu: 

17.6. 13-14 Saapuminen ja lounas 13-18 Ohjelmaa, jakamista, keskustelua ja kahvia aina välillä 18 alk. yhdessä grillailua, illan viettoa (vapaavalintainen) 18.6. 9-10 yhteinen aamupala halukkaille 10-12 yhdessä jakamista 12-13 lounas 13-14 yhteinen palaute ja kotiin lähtö