Agit-Cirkin helmikuun uutisia: esityksiä ja vierailuja

  • Lumo Company: Indigo (Kuva: Janne-Pekka Manninen)
  • Agit-Cirk: JONG (Kuva: Teemu Ullgren ja Maija Toivanen)
  • Blind Gut Company: Kuin kala puussa

AGIT-CIRK ESITTÄÄ: FRAGILE

Agit-Cirk esittää: Fragile Tapanilan Sirkussalissa 15-17.2.2023. Nykysirkus-tanssiteos Fragile tutkii akrobatian ja tanssin keinoin ihmisten välisiä riippuvuussuhteita ja liikkeellistä vuorovaikutusta toisiinsa. Tapanilan Sirkussalissa esitetään teosta 15.–17.2 päiväkoti- ja koululaisryhmille ja 16.2. järjestetään kaikille avoin esitys, jonka liput löytyy Tiketistä: https://www.tiketti.fi/agit-cirk-fragile-tapanilan-sirkussali-helsinki-lippuja/87865

Tapanilan näytökset ovat osa Taiken tukemaa Agit-Cirkin yleisötyöhanketta.

JONG 

Lotta Wennäkosken jonglöörille ja kamariorkesterille säveltämä JONG esitetään ensimmäistä kertaa Joensuussa Joensuun Kaupunginorkesterin kanssa 16.2.2023. Orkesterinjohtajana toimii Tomas Dupsjöbacka ja solistina tuttuun tapaan jonglööri Sakari Männistö (Agit-Cirk). 

https://joensuunkaupunginorkesteri.fi/konsertti/jongloorauksen-alkeet/

INDIGO

Vangitseva Indigo nähdään Joensuun Näyttämö-teatterissa 17.2. Indigon esityksiä nähdään myös Stoan Hevosvoimia-laskiaistapahtumassa 19.2. Vangitsevan ulkoilmateoksen mystinen steampunk-tyyliä puhkuva Indigo-hevonen kiehtoo ja vie katsojan unelmien ja fantasian äärelle. Vikellysakrobaatit tanssivat ja tasapainoilevat taituroiden Indigon villissä pyörteessä ja tempaavat yleisön ajatukset mukaansa arjen tuolle puolen. Hanna Moisalan (Lumo Company) ja Jenni Lehtisen (Agit-Cirk) ura vikeltäjänä ja mielenkiintoa herättävä mekaaninen hevonen antavat perustan tälle ainutlaatuiselle teokselle

Lumo Companyn tuottama Indigo on tehty yhteistyössä Agit-Cirkin kanssa.

Näyttämö-teatteri: https://www.facebook.com/events/472652488408875/?active_tab=about 

Stoan esitys: https://www.stoa.fi/fi/tapahtumat/event/A6831C9AD8F03A890E525C774658F433/Hevosvoimia__-laskiaistapahtuma

AGIT-CIRK ESITTÄÄ: KUIN KALA PUUSSA

Agit-Cirk esittää Blind Gut Companyn Kuin kala puussa -näytöksiä  päiväkoti- ja koululaisryhmille Tapanilan Sirkussalissa 1.–2.3.2023. Kuin kala puussa on sirkusesitys kolmesta kaveruksesta, joiden elämä on täynnä kommelluksia ja oivalluksia.

Esitykset ovat loppuunvarattuja.

Tapanilan näytökset ovat osa Taiken tukemaa Agit-Cirkin yleisötyöhanketta.