Race Horse Company 15 vuotta! Keväällä esityksiä, open stage ja Kuolemanpyörä-työpaja

  • Race Horse Company: Chevalier. (Kuva: Hannu Huhtamo)
  • Race Horse Company: O'DD (Kuva: Minja Kaukoniemi)
  • Race Horse Company: Super Sunday (Kuva: Petter Hellman)

Race Horse Company viettää tänä vuonna 15. toimintavuottaan. Juhlavuosi huipentuu RHC 15th Anniversary Circus Festivaliin 25.9.–1.10.2023. Tuleva ohjelmisto päivittyy kevään aikana, luvassa mm. Tattarmossen Experience -teoksen ensi-ilta. Laita päivämäärät kalenteriin!

Kevään ohjelmistoa

RHC:n alkuvuoden starttasi 14.1. Kalle Lehdon hurmaava Chevalier – keppihevossirkus Espoon Kannusalissa. Seuraavan kerran Chevalierin voi nähdä sunnuntaina 19.2. klo 12 ja klo 14 Stoassa, Helsingissä, lauantaina 18.3. klo 15 Malmitalolla Helsingissä ja lauantaina 22.4. klo 15 Monikkotalossa, Klaukkalassa.

Vuoden 2021 Sirkuksen Lumo -palkinnon saanut Rauli Dahlbergin sooloteos O’DD nähdään PuSh International Performing Arts Festivaleilla 4.–5.2. Vancouverissa, Kanadassa. Esitys on mahdollista katsoa myös verkossa 2.–5.2. 

RHC ja Agit-Cirk järjestää Circus Open Stagen lauantaina 1.4. Tapanilan Sirkussalissa. Hae esiintymään vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen tai

Laajenna sirkustaitojasi – tule kokeilemaan kuolemanpyörää!

Race Horse Company järjestää Kuolemanpyörä -työpajan ma 27.– to 30.3.2023 toimitilassaan Tapanilan Sirkussalissa, Helsingissä. Työpajat järjestetään kahdelle kuuden hengen ryhmälle, ensimmäinen päivittäin klo 10.00–12.30 ja toinen klo 18.00–20.30.

Työpajan ohjaajina toimivat lajin ammattilaiset Hannu Abonce ja Sylvain ”Basco” Briani-Colin. Mahdolliset opetuskielet suomi, espanja, ranska ja englanti.

Neljän kerran työpajan hinta on 100 €. Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse . Kerro ilmoittautumisessa kumpaanko ryhmään ensisijaisesti haluat sekä nimesi, osoitteesi ja sirkustaiteen taustasi. Huom. Jokaiseilla osallistujalla tulee olla voimassa oleva sirkusharjoittelun sisältävä vakuutus.

Innostuitko? Osta ikioma kuolemanpyörä! RHC myy mm. Super Sunday -teoksessa käytetyn kuolemanpyörän, lisätiedot ja tarjoukset osoitteesta .

Race Horse Company toivottaa menestyksestä ja valloittavaa esitysvuotta 2023!