Recover Laboratoryn jouluterkut: Satamilli meni nappiin, <3-teos CircusNextissä ja joulumyyjäiset tulilla!

  • Recover Laboratory: Satamiljoonaa prosenttia (Kuva: Lauri Elstelä)
  • Recover Laboratory: Satamiljoonaa prosenttia (Kuva: Lauri Elstelä)

Satamiljoonaa prosenttia esitykset menivät nappiin Stoalla!

Kauan odotettu Satamiljoonaa prosenttia -teoksen alkuperäinen koronan takia kahdesti siirtynyt black box versio sai ensimmäisen esityskautensa Stoalla marras-joulukuun taitteessa. Esityksiä oli viikon sisään yhteensä viisi kappaletta. Kaikki sujui paremmin kuin hyvin ja yleisöpalaute oli hurmaavaa! Teoksessa kilpailtiin yleisön ja tuomarin huomiosta – ja kommentoitiin huomiotaloutta ylipäätään. Kiitos katsojille ja osallistujille ihanista hetkistä esityksen parissa!! Meillä ja osallistujilla näytti olevan todella aidosti hauskaa (ja välillä myös pysäyttävää seksikkyyttä, sirkustaiteilijan kehoon kohdistuvaa katsetta ja taiteellisia valintoja kyseenalaistavien ja näkyväksi tuovien keskustelujen puitteissa). Esityksestä ja kohtaamisista jäi todella lämmin mieli! <3 Nyt Satamiljoonaa prosenttia -teokselle etsitään lisää esiintymispaikkoja Suomesta ja ulkomailta. Taltiointi ja after-video tulossa myöhemmin!

Pienempi kuin kolme – vannemanipulaatioteos valittu Circus Nextin 12 joukkoon

Recover Laboratoryn yhteistuotanto <3 (Pienempi kuin kolme) on shortlistattu edustamaan Suomea Circus Nextissä Pariisissa toukokuussa 2023. Työryhmään kuuluvat vannetaiteilijat Susanna Liinamaa, Maiju Saarimaa, Miradonna Sirkka, muusikko Samuli Kivelä, valosuunnittelija Alina Pajula, kuvataiteilija Sofi Häkkinen, kokemussuunnittelija Inna Huttunen ja nukketeatteritaiteilija Anna Nekrassova. Teoksessa nähdään vannemanipulaatiota mitä erilaisimmilla tavoilla, ja kokonaisuus rakennetaan immersiivisyyttä ja vuorovaikutteisuutta hyödyntäen RecLabille ominaiseen tapaaan.

https://www.circusnext.eu/contacts/recover-laboratory/

Joulumyyjäiset ja muuta ihanaa Vaasankatu kakkosessa!

RecLabin tilassa tapahtuu taas joulukuussa! 17.–18.12. järjestetään joulumyyjäiset, jotka ovat auki klo 11–18 lauantaina ja klo 11–16 sunnuntaina. Lämpimästi tervetuloa nappaamaan ihanat joululahjat itselle tai kaverille!

Lisätiedot:
https://www.facebook.com/events/855108442355094

Lisäksi järjestämme joka kuun ensimmäinen ja kolmas perjantai “Latauspisteen”, joka on kulttuurialan toimijoille avoin, maksuton yhteistyöskentelytapahtuma, johon voit tulla tekemään tietokonehommia pitkän pöydän ääreen. 

Seuraa Recover Laboratorya sosiaalisessa mediassa Facessa ja Instassa niin löydät tapahtumiin! <3 (Pikkujouluistakin huhutaan…;)

https://www.facebook.com/recoverlaboratory/
https://www.instagram.com/recoverlaboratory/