Duo Color Expressin vuoden 2022 kuulumisia

  • Duo Color Express
  • Duo Color Express: Kukko Kiekuu

Alkuvuodesta pidimme koronasta johtuen vuodella siirtyneen talvilomaviikon sirkusleiriä Kulttuurikeskus Stoassa ja esitimme myös Duo Color Expessin teoksen Vortex, joka pandemiasta johtuen striimattiin Helsingin kaupungin sekä Stoan kanavissa, innokkaat sirkusoppilaat pääsivät sentään katsomaan livenä.

Keväällä saimme vihdoin päätökseen monesti lykkääntyneen Vortex-esityksemme toisen koulukiertueen 6 eri koulussa Turun alueella, kiertuetta tukemassa oli Taiteen Edistämiskeskus.

Kesä hurahti suurin osin muissa keikkahommissa, ollessamme Lassin kanssa molemmat myös freelance-artisteja. DCE:n uusi päivitetty ulkosirkusshow ehdittiin silti nähdä Kauppakeskus Sellon uuden terassin avajaisissa Espoossa sekä Naantalin Unikeonpäivillä.

Syksyllä aloitimme DCE:n sanattoman lapsille suunnatun Kukko Kiekuu -esityksemme myös jo monesti siirretyn toisen päiväkotikiertueen ja yhteistyössä Turun Seikkailupuiston kanssa saimme esityksemme vihdoin melkein 2 vuodella siirtyneen teatteriensi-illan, esitykset Seikkailupuiston Timantti-teatterissa olivat loppuunmyytyjä. Esiinnyimme kahden viikon aikana yli 500 lapselle, mukaan lukien opetukseen valmistavat Valmo-maahanmuuttajalapsiryhmät, lapset pitivät esityksestä kovasti ja saimme paljon kiitosta eri kielillä. Kukko Kiekuu nähtiin kiertueen aikana myös 4 eri päiväkodissa Turun alueella sekä Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Companyn teatterissa, kiertuetta tuki Turun Kaupunki.

Tammikuussa 2023 aloitamme yhteistyössä Turun Seikkailupuiston kanssa Kukko Kiekuu -esityksemme kolmannen päiväkotikiertueen, toimintaa tukee Taiteen Edistämiskeskus.

Syksyn aikana ostimme Sorin Sirkukselta myös uuden vipulaudan vanhan hajonneen tilalle, jotta pääsemme ensi kesänä taas esittämään eri tapahtumiin uusinta katusirkusteostamme TT-1000.

Hyvää Joulun aikaa ja Uutta Vuotta kaikille!