Sirkuskoulu Kuu aloittaa residenssitoiminnan & asuntoautoresidenssi

 • Sirkuskoulu Kuu.
 • Sirkuskoulu Kuu.
 • Sirkuskulkuri Saima.
 • Sirkuskulkuri Saiman varustelua.
SIRKUSKOULU KUU ALOITTAA RESIDENSSITOIMINNAN
 
Kokkolassa sijaitseva ja laajasti Keski-Pohjanmaan alueella toimiva Sirkuskoulu Kuu tarjoaa sirkustunteja, sosiaalista sirkusta, esityksiä ja tilaustyöpajoja – ja nyt myös residenssitoimintaa, toiveenaan kehittää edelleen sirkustaiteen näkyvyyttä Kokkolan alueella.
 
Sirkuskoulu Kuun iso 350 m2, kahtia jaettava sirkussali toimii residenssinä sirkustaiteilijoille ja -ryhmille tuntien ulkopuolella korvausta vastaan. Tilasta löytyy iso parkettilattia, permantoalue, rullamatot, airtrack, äänentoisto sekä sovitusti muu sirkuskoulun välineistö. Majoitus tapahtuu joko asuntoauto Saimassa (IG: @sirkuskulkurisaima), Matkustajakoti Ykspihlajassa (IG: @matkustajakotiykspihlaja, www.ykspihlaja.fi) tai omassa majoituksessa. Residenssiperiodit ovat kestoltaan yhdestä viikonlopusta kahteen viikkoon. Tällä hetkellä Sirkuskoulu Kuu keskittyy ensisijaisesti taiteilijoihin ja ryhmiin, jotka voivat edesauttaa sirkuksen näkyvyyttä Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla. 
 
Lisätiedot ja yhteydenotot: 
 
ASUNTOAUTO SAIMA VUOKRATTAVISSA SIRKUSTAITEILIJOILLE JA -RYHMILLE
 
Asuntoauto Saima (IG: @sirkuskulkurisaima) on vuokrattavissa sirkustaiteilijoille/ryhmille 1.11.2022 lähtien. Sirkuskulkuri Saima on Kokkolassa/Kruunupyyssä sijaitseva asuntoautoresidenssi ja esitysauto jossa voit asustella haluamasi ajanjakson, valiten itse oman treeni-, esiintymis,-inspiroitumis -tai lomapaikkasi meren, metsän tai kaupungin kuhinan äärellä. Vuokraus sisältää tarvittaessa myös treenitilan Kokkolassa sijaitsevassa Sirkuskoulu Kuussa. Saima on heti lähtövalmis, b-kortillinen, talvilämmin ja sisältää täyskaskovakuutuksen. 
 
Autossa on:
 • makuupaikat 5 henkilölle
 • astiasto viidelle
 • ruoanlaittovälineet
 • veden- ja kahvinkeitin
 • kemiallinen kasetti-wc
 • suihkukaappi
 • jääkaappi
 • aurinkopaneelit
 • pyöräteline 3:lle pyörälle
 • iso tavaratila
 • markiisi
Lisätiedot ja yhteydenotot: