Näyttämökierros: Cirko ja Tanssin talo sirkusnäyttämöinä 11.1.

  • Cirkon Solmu-sali, kuva: Tero Ahonen
  • Tanssin talon Erkko-sali. Kuva : Tuomas Uusiheimo

HUOM: Tilaisuus on siirtynyt tammikuulle

Tiedotuskeskuksen järjestämällä sirkusalan ammattilaisille suunnatulla näyttämökierroksella vieraillaan esitystiloissa, otetaan selvää niiden teknisistä mahdollisuuksista sekä siitä, miten tilaan on mahdollista päästä työskentelemään. Näyttämökierrokselle ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet, myös uransa alkuvaiheissa olevat ammattilaiset ja opiskelijat. Vierailulla pääset tapaamaan tilojen toiminnasta vastaavia henkilöitä ja esittämään kysymyksiä matalalla kynnyksellä.

Näyttämökierroksella keskiviikkona 11.1.2023 tutustumme kahteen keskeiseen näyttämöön Helsingissä:  

10.00–11.00 Vierailu Cirkossa. Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen toimintaa ja tiloja esittelee toiminnanjohtaja Jarkko Lehmus

14.15–16.00 Vierailu Tanssin talossa. Tanssin talon toimintaa esittelevät ohjelmapäällikkö Mikael Aaltonen ja vastaava tuottaja Sasu Paakkunainen. Vierailemme Erkko-salissa Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkuksen vieraana ja keskustelemme Erkko-salista sirkusnäyttämönä ohjaaja Liisa Risun ja muiden hurjaruuthlaisten kanssa.   

Voit osallistua molempiin vierailuihin tai vain toiseen. Kumpaankin mahtuu mukaan 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu täällä: https://forms.gle/rY75emBXZtCXgCAA8