NouNous Festival viidettä kertaa Cirkossa 30.11.–4.12.2022 ja Thom Moncktonin uusi sooloteos ensi-iltaan

Tässä kuussa saa ensi-iltansa Thom Moncktonin uusin sooloteos, The King Of Taking, Nelson Art Festivalilla Uudessa-Seelannissa 25. lokakuuta. Kiukuttelevan ja lapsenomaisen kuninkaan askeleet punaisella matolla johdattavat häntä kohti väistämätöntä tuhoa, mutta sitä ennen, kaikki katsojat voivat tuoda lahjoja kuninkaalle. Teos tullaan näkemään Suomessa vuoden 2023 aikana. Lisätietoja esityksestä: https://nz.patronbase.com/_NelsonArtsFestival/Productions/NF30/Performances
   
Syyskausi lähti liikkeelle elokuussa Edinburghin Fringe-festivaalilla. Receptionists oli yksi viidestä suomalaisesta esityksestä, jotka vierailivat festivaalilla osana From Start to Finnish showcasea. Esitys valloitti niin paikallisen ja kansainvälisen yleisön kuin myös kriitikot, ja kiinnostus esitystä kohtaan on ollut suurta. 
 
Elokuussa Marina Cherryn Only Bones v1.6 vieraili Riikassa Re-Riga festivaalilla ja Hamish, Mika Formusen sooloesitys, vieraili Joensuun Näyttämöllä syyskuun alussa. Myös Hiekkalaatikko-esitys on ehtinyt vierailla Limmifestivaalilla Limingassa ja Alavuden katusirkuskarnevaaleilla. 
 
Joulukuun ensimmäisellä viikolla NouNous Festival täyttää jo viidettä kertaa Cirkon molemmat salit 30.11.–4.12. Tänä vuonna vierailijat tulevat Englannista ja Ruotsista – Company Afterclap tuo festivaalille Red Hot Condition -teoksen ja Only Bones -konseptista nähdään festivaalilla versio Only Bones v1.9 – Matt Pasquet. Luis Sartori do Valen ja Thom Moncktonin Pendulum saa Helsingin ensi-iltansa ja Kallo Collectiven Cirkossa ensi-iltansa saanut The Divine Lie nähdään festivaalilla kolme kertaa. Liput tulevat myyntiin lokakuun aikana Tikettiin; lisätietoja on tulossa nettisivuillemme ja sosiaalisen median kanavillemme. 
 
Tervetuloa!