Kai Kuutamo ja hauska kesä

Vuosi on vierähtänyt yli puolivälin nopeasti, ja Kai Kuutamo on ryhdistäytynyt paitsi esitysten parissa myös pitkästä aikaa sosiaalisessa opetustoiminnassa ja jopa residenssiin on ehditty!

Pansion Hövelissä järjestettiin koko kevään viikottaista avointa jongleeraustyöpajaa kaikenikäisille. Työpajat oli suunnattu kouluikäisille, mutta mukana oli myös paljon aikuisia. Työpajat toteutettiin yhteistyössä Mikaelin Seurakunnan kanssa, joka toimi myös hankkeen rahoittajana. Toiminta tavoitti kevään aikana reilusti yli 100 lasta, nuorta ja aikuista. Hövelin toiminta todettiin hyväksi, ja se jatkuu vuonna 2023 osana Turun asukasbudjettia. Heinäkuussa yhteistyössä Turun Kaupungin kanssa järjestimme Kiva Loma -toimintaa samalla mallilla Pansion kisapuiston tekonurmella. Se oli kivaa.

Esitysrintamalla on keskitytty kuluneena vuonna lähinnä Kai Kuutamo Show -esityksen kiertue- ja keikkatoimintaan. Myös uutta pakettiautomuunnelmaa esityksestä on käyty kokeilemassa kadulla Turussa, Teijossa ja Tampereella. Tällä esityksellä ei vielä ole nimeä, mutta jotain tarunhohtoista on luvassa. Ainakin nimen osalta.

Myös Merkkarit & Kai Kuutamo -kokoonpanolla on ollut muutamia keikkoja Lempäälässä, Aurassa ja Turussa. Uusi musiikkivideo Roskat Roskiin on alkanut kerätä liikevoimaa verkossa, ja video on mukana myös muutamassa kilpailussa. Keikkakesä on ollut normaalia hiljaisempi, mutta uusi levy on tulossa ulos vuonna 2023 ja se muuttaa kaiken.

Heinäkuussa Kai Kuutamo ehti myös poiketa upeassa Teijon Urheilutalon residenssissä, joka tarjosi upeat kodikkaat puitteet sekä idyllisen luonnonläheisen maalaisympäristön kulttuuriruukkeineen ja kyläsaunoineen. Residenssiä organisoi nykysirkusryhmä Blind Gut Company.

Syksyllä luvassa on Kai Kuutamo Show -esityksen koulukiertue sekä laitoskiertue Turun seudulla. Esityksiä tehdään yhteensä 40 kappaletta eri kohteissa. Kohteet lisätään verkkosivujen kalenteriin, kun ne saadaan aikataulutettua. Lisäksi Kai Kuutamoa voi nähdä syyskuussa Tampereella Oijoijoi-festivaaleilla kolmen päivän ajan.
 
Kai Kuutamon vanha tuliesitys Prasu nähdään pitkästä aikaa lokakuussa Turun Logomossa, ja se vähän jännittää koska sen viime esityksestä taitaa olla yli vuosi aikaa. Toisaalta esitystä on esitetty vuodesta 2004 lähtien, joten ehkä se muistuu mieleen jotenkin.
 
Yhtä kaikki mukava kesä alkaa olla takana.
Lomaakin on ehditty pitämään, sirkusvälinekauppoja tekemään ja perheriitoja setvimään.
Tästä on hyvä jatkaa kohti värikästä syksyä!