Company Uusi Maailma Suo Soikoon! -festivaalilla

  • Company Uusi Maailma / Jarkko Happonen: Swamp Heels (Kuva: Rosaliina Elgland)
  • Company Uusi Maailma / Jarkko Happonen: Swamp Heels (Kuva: Rosaliina Elgland)

2.–3.9.22 neljättä kertaa järjestettävä monitaiteellinen Suo Soikoon! -pienoisfestivaali tapahtuu Karviassa Kauhanevan-Pohjankankaan soidensuojelualueella ja Kulttuurikeskus Skanzissa. Festivaali koostuu nuotiopaikka-avajaiskonsertista, taidesuokierroksesta ja musiikki-iltamasta. Company Uusi Maailma esiintyy Kauhalammin pitkospuureitin varrella tilaustyönä jo kolmatta kertaa, tällä kertaa on luvassa neljä erilaista pienkokonaisuutta:

Jarkko Happosen Swamp Heels -osuus koostuu puutanssista, suohaarottelusta ja eksoestetiikasta. Poikkiurheilulliset Suolympialaiset koostuvat kilpa- ja näytöslajeista, joita ovat muun muassa metsäcurling, 113 metrin sekaviesti, mäenlasku sekä Vilmannosto. Suolympialaisia tähdittävät Jere Virta ja Vilma Suuraho. Anthoni Levonsaaren sitkas penkkibutotanssi etsii totuuksia antaen sielulle sijaa ja istujalle tilaa. Lisäksi Suolle ilmaantuu vierasperäinen, Suomessa tuiki harvinainen lintulaji, josta aiheutuu suojärvellä ennen näkemätöntä pinkkiä melodraamaa.

Pitkospuureitin ohjelma PE 2.9.22 klo 19.45–21.30 (hämärävaellus) ja LA 3.9.22 klo 12–14.

Lisätietoja:
Taiteellinen johtaja Seija Hakkarainen, Company Uusi Maailma
/ 050 562 0476

Suo Soikoon!
https://www.facebook.com/events/s/suo-soikoon-persoonallinen-pie/485761806886193/

Company Uusi Maailma: www.uusimaailma.org
www.facebook.com/companyuusimaailma/
www.youtube.com/uusimaailma
instagram.com/companyuusimaailma

Tilaa CUMin uutiskirje ja saat tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi:
http://uusimaailma.org/fi/yhteys/