Arctic Ensemblen kuulumisia

  • Arctic Ensemble ja Samuel Roy, Senior Casting Advisor at Cirque Du Soleil. (Kuva: Pablo Wünsch Blanco)

Arctic Ensemble osallistui toukokuussa Sveitsin Baselissa järjestetyille Young Stage -festivaaleille. Ryhmä esiintyi korealaisen tuplakehdon numerollaan, joka sai ensi-iltansa festivaaleilla. Numero palkittiin lasten tuomariston jakamalla Young Star -palkinnolla, Feuerwerk der Turnkunstin erikoispalkinnolla sekä Cirque du Soleilin palkinnolla innovatiivisesta taiteellisesta visiosta. Sveitsistä ryhmän matka jatkui Slovakiaan Cirkul’art festivaaleille. Ajolähtö (Kickstart) esityksen Euroopan ensi-ilta esitettiin Stupavassa täydelle yleisölle. Ajolähtö nähdään tänä kesänä Slovakian lisäksi myös Puolassa FETA-festivaaleilla ja Ruotsissa Gatuteaternfestivalen-tapahtumassa.

Viime kesänä suurta suosiota saavuttanut Katusirkuskarnevaali tekee paluun. Katusirkuskarnevaali koetaan tänä kesänä kahdeksalla paikkakunnalla. Karnevaalin ohjelmistossa nähdään Arctic Ensemblen esitykset Ajolähtö ja Tuuliajolla sekä useita vierailevia esiintyjiä muun muassa Säilättäret, Simon Llewellyn, Mad Motion company, Ira ja Jere sekä Petja Päivärinne.

Katusirkuskarnevaalien lisäksi Tuuliajolla-purjehduskiertue nähdään osana Mikkelin Huliviliviikkoja 27.6.-2.7.2022. Esitys on myös osana Salo Circus Festivaalin ohjelmistoa.

Kaikki kesän esitysaikataulut löytyvät osoitteesta arcticensemble.com