Ensi-ilta: Sirkus Aikamoinen & Circus I love you – I love you two

  • Sirkus Aikamoinen & Circus I Love You: I love you two. (Kuva: circus.cie)
  • Sirkus Aikamoinen & Circus I Love You: I love you two. (Kuva: circus.cie)
  • Sirkus Aikamoinen & Circus I Love You: I love you two. (Kuva: circus.cie)
Perjantaina 6. toukokuuta on ensi-illan aika! Sirkus Aikamoisen ja Circus I love you -ryhmien uusin yhteistuotanto I love you two nähdään ensimmäisiä kertoja Ranskassa, Nuits d’Eole -festivaaleilla Montigny-les-Metzissä. Tämän jälkeen toukokuussa on luvassa Circus I love you -esitys Rochefortissa Théâtre la Coupe d’Or:n ohjelmistossa 12.-15.5 ja I love you two Grand Quevillyssä 20.-22.5.
 
Sirkuksen monitoimityökalut ovat jälleen vauhdissa! Tällä kertaa he esittävät innoissaan uusimman rakkaudentunnustuksensa sirkukselle. I love you two on kolmen eri duoesityksen kokonaisuus, jossa jokaista duoa säestää kuusihenkinen akrobaatti-muusikkobändi. Pinkki-keltaisen sirkusteltan sisällä ei väistetä monimutkaisia sirkusripustuksia vaativia lajeja. Esityksessä nähdään muun muassa korkeaa nuorallakävelyä, vipulautaa, pärssitasapainottelua, pariakrobatiaa, duo-cyr rengasta ja keinuvaa trapetsia.
 
Circus I love you!
-I love you two.
 
Vuoden 2022 esityskalenteri on myöskin lähes kokonaan julkistettu. Vuoden aikana Circus I love you, I love you two, Utopia ja Beauties -esitykset kiertävät vuoroin syyskuun loppuun asti 21 eri kaupungissa Ranskassa, Belgiassa, Ruotsissa ja Suomessa. Löydä lähin esityspaikka ja varaa paikkasi täältä: tickets.circusiloveyou.com
 
Voit myös seurata meitä netissä: