Hiljaisuus-festivaali etsii talkoolaisia

Hiljaisuus-festivaali järjestetään 12. kerran Kaukosen kylässä Kittilässä kesäkuun toisella viikolla 8.-12.6.2022. Festivaaliohjelmistossa yhdistyy sirkustaide ja klassinen musiikki eri aikakausilta sekä nykymusiikin monet muodot ja muut esittävän taiteen lajit. Kaukosen kylän toimii monitaiteisten uusien esitysten ja kylän tiloihin sovitettujen teosten luonteikkaana ympäristönä. Festivaaliohjelmiston ovat suunnitelleet Hiljaisuus-organisaation taiteelliset johtajat sirkustaiteilija Karita Tikka ja klarinetisti Lauri Sallinen.

Talkootyö ja talkoolaiset ovat yksi Hiljaisuus-festivaalin peruspilareista. Talkoolaisten läsnäolo luo festivaalille oman uniikin luonteen ja on korvaamaton työpanos tapahtuman järjestämisen kannalta. Talkoolaiset ovat meille tärkeitä ja haluamme kehittää toimintaamme myös talkootyötä tekevän näkökulmasta vuosi vuodelta paremmaksi ja huomioonottavaisemmaksi.

Vuodelle 2022 etsimme kahdenlaisia talkoolaisia: Varsinaiset talkoolaiset ovat tapahtuman toteutuksen ydinjoukkoa ja työskentelevät festivaalilla 6 päivän ajan. Pika-apurit ovat korvaamaton apu tapahtuman toteutuksessa yhden päivän ajan kerrallaan. Työpäivän pituus on 6-8 tuntia tehtävästä riippuen. 

Lisätietoja ja hakulomake: www.hiljaisuusfestivaali.fi/talkoolaiset/

Lisätietoja talkootyöstä Hiljaisuus-festivaalilla antaa toiminnanjohtaja Jonna Leppänen .