Agit-Cirkin ja Race Horse Companyn uuden sirkustilan viimeistely edistyy

  • Agit-Cirkin ja Race Horse Companyn uusi harjoitustila Tapanilassa.

Agit-Cirkin ja Race Horse Companyn Helsingin Tapanilassa sijaitsevan uuden sirkustilan viimeistely edistyy kovaa vauhtia. Tilassa on jo ehtinyt harjoitella muutama ulkopuolinen ryhmä ja tilan varauskalenteri täyttyy kiitettävää tahtia. Tilaan päivitetään valo- ja äänitekniikkaa kevään mittaan ja viralliset avajaiset ovat luvassa myöhemmin. Tilasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä tai .

Agit-Cirkin Vilhelmiina Sinervo osallistuu huhtikuun lopussa Tanssin tiedotuskeskuksen koordinoimaan Digital Leap -hankkeen koulutus- ja verkostoitumismatkalle Prahaan ja harjoittelee uuden teoksen Life After ensi-iltaa varten. Agit-Cirkin ja Teatteri Telakan tuottaman Life After -esityksen alkuperäinen ensi-ilta siirtyi koronan johdosta toukokuun lopulle.