Avoin ohjelmistohaku Seikkailupuiston Timantti-teatterin syyskaudelle 2022

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto hakee lapsille ja perheille suunnattuja esityksiä Timantti-teatteriin Turkuun syyskaudelle 2022. Haku on käynnissä 8.–24.3.2022 klo 12 saakka.

Etsimme eri-ikäisille lapsille, nuorille (alle 12.v) ja perheille suunnattuja valmiita teoksia esittävien taiteiden ammattilaisilta. Taidemuotoina voi olla teatteri, nukketeatteri, tanssi, sirkus, musiikki, taikuus tai näiden yhdistelmiä. Huomioimme valinnoissa myös mahdollisen työpajan esityksen liitteenä ja arvostamme osallisuuden mahdollistamista.

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuiston toiminnan keskiössä on lapsi ja lasten mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa. Tulevan syksyn ohjelmistoa kootessa otammekin uutena kokeiluna käyttöön lapsiraadin, joka pääsee osaltaan antamaan äänensä ja kommenttinsa: millaisia esityksiä he tahtovat näyttää muille lapsille. Lapsiraadin avulla Timantti-teatteriin valitaan syyskaudelle kaksi esitystä. Lapsiraati koostuu teatterikerholaisistamme.

Esityksen suositus pituus on 30-60min sekä maksimissaan 2h kasaus ja purku. Esitystilana toimii Timantti-teatteri: salin korkeus 5.5m, näyttämö-ala 8x8m, ilman katsomoa n. 11x8m, äänipöytä Midas M32R, Valopöytä MaqicQ MQ60, Projektori Hitachi CP-WX8255A, Valkokangas 4x4m

Valintoja esityksistä tehdään jo haun aikana. Haun päätyttyä kootaan muutama teosehdotus teatterikerholaisistamme koostuvalle lapsiraadille. Valittujen esitysten tekijöihin ollaan yhteydessä viimeistään huhtikuun alkupuolella.

Turussa toimiva lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto tukee lasten kulttuurisia oikeuksia tarjoamalla laadukasta ja monipuolista taide- ja kulttuuritoimintaa lapsille, nuorille, lapsiperheille sekä kouluille ja varhaiskasvatukselle ympäri vuoden. Seikkailupuisto on perustettu vuonna 1982 ja se on osa valtakunnallista lastenkulttuurikeskusten verkostoa. Seikkailupuiston toiminta on osa Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan nuorisopalveluiden ylläpitämää toimintaa.
 
ESITYSTARJOUKSET

Hakuaika on 8.- 24.3.2022 (haku päättyy klo 12). Hakemuksessa tulee olla esityksen ja teatterin/työryhmän nimi, ikäsuositus, sisältökuvaus, esityksen kesto (kasaus ja purku eriteltynä), esityksen hinta sekä kuva/videomateriaalia.

Hakemus ja sähköpostiviesti otsikoidaan esityksen nimi / Timantin syksy.

Hakemukset tulee lähettää 24.3. klo 12 mennessä osoitteeseen .

Ilmoitus > Seikkailupuiston sivuilla.

Tutustu > lastenkulttuurikeskus Seikkailupuistoon