The Gynecologist ensi-iltaan Turussa

  • Gynecologist, Kuva Gemma Tweedie
  • Kallo Collective: The Divine Lie - Jumalaton valhe. Kuva Janne-Pekka Manninen.

Emma Castrénin sooloteos The Gynecologist saa ensi-iltansa Turussa, Tehdas Teatterissa 18.2.2022 klo 19.00. Teos on Tehdas Teatterin ja Kallo Collectiven yhteistuotanto.

The Gynecologist on miiminen tutkimusmatka kehon sisäiseen maailmaan. Gynekologi, Dr. Freon, sukeltaa potilaansa kohtuun etsiessään ratkaisua tämän tuskastuttaviin vaivoihin. Esitys operoi kahdessa tilassa ja mittakaavassa tarkastellen ekokatastrofia hysteroskoopilla (kohduntähystin) lähestyen vakavia asioita komediallisesti, intiimin näyttämön rajoilla leikkien.

The Gynecologist on Emma Castrénin ideoima sooloteos, jonka ohjauksesta vastaa Jenni Kallo. Työryhmässä ovat mukana valosuunnittelija Vilma Vantola, äänisuunnittelija Iida Hägglund, lavastuksesta vastaava Gemma Tweedie, lavastusassistentti Oscar Dempsey, pukusuunnittelija Mirva Mietala ja lääketieteellisenä asiantuntija toiminut Laura Elo

Esitykset jatkuvat huhtikuulle, viimeinen esitys on 17.4.2022.

Lue lisää > TEHDAS teatterin sivuilta

The Divine Lie -teoksen Oulun esitykset peruuntuivat tammikuussa koronarajoitusten takia ja saimme kuin saimmekin uuden mahdollisuuden 29.-31.3.2022. Esitykset nähdään tuolloin Oulun Valvesalissa joka ilta klo 19.00. Tervetuloa! 

Lisätietoa > Flow-sirkuksen sivuilta

Seuraa Kallo Collectivea:
www.kallocollective.com
www.facebook.com/kallocollective
twitter.com/kallocollective
www.instagram.com/kallocollective/
vimeo.com/kallocollective