Keskustelutilaisuus uransa alkuvaiheessa oleville sirkustaiteilijoille Itä- ja Pohjois-Suomen kiertuetoiminnasta 29.3.

Piste Kollektiivi, Hiljaisuus ry ja Sirkus Supiainen toteuttavat vuoden 2022 syksyllä “6\79 TIE”-kiertueen neljällä eri paikkakunnalla. Kiertue on nimetty Joensuusta Nurmeksen ja Rovaniemen kautta Kittilään kulkevan kiertuereitin mukaan. Kiertueelle valitaan avoimen haun kautta 3 sirkusteosta kevään 2022 aikana. 

Tiistaina 29.3. klo 16.30 kiertuetoiminnasta vastaavat yhteisöt kutsuvat kiinnostuneita zoom-tapaamiseen kuulemaan lisää kiertueelle hakemisesta, kiertuetoiminnan kehittämisestä sekä esittämään kysymyksiä “6/79 TIE”-kiertueesta. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita.

Linkki tapaamiseen 29.3. https://us02web.zoom.us/j/83694274398?pwd=YnpQT2h4QWV0enRPRkdZVUpiUFZhZz09

 “6\79 TIE”-kiertue tarjoaa uraansa aloitteleville sirkustaiteilijoille mahdollisuuden kerryttää kokemuksia kiertuetoiminnasta sekä esiintymisestä. Asemansa vakiinnuttaneet ja toiminta-avustuksen turvin toimivat sirkusyhteisöt haluavat olla tukemassa nuorten tekijöiden tietä ammattikentälle. Lisäksi pienimuotoinen kiertuetoiminta mahdollistaa mukana oleville esitystiloille ja yhteisöille mahdollisuuden oppia esitysten lähettämisestä ja vastaanottamisesta. Kiertuetoimintaa rahoittavat yhteisöt itse ja yhteisöjen kotikunnat. 

Jokainen valittavista kolmesta teoksesta esitetään neljällä paikkakunnalla Itä- ja Pohjoissuomessa syksyn 2022 aikana. Esityspaikkoina toimivat Näyttämö Joensuussa, Hannikaisen sali Nurmeksessa, Sipola 11 Rovaniemellä ja Yläri Kittilässä.  Esityskiertueesta maksetaan korvaus taiteilijoille.

Lisätietoja “6\79 TIE”-kiertueesta antavat:

Ninni Korkalo / Piste Kollektiivi / 0408312314

Joonas Martikainen / Hiljaisuus ry / 0503372828

Rauli Katajavuori / Sirkus Supiainen / 0451209383