Flow-sirkus esityssarjan kevät

  • Kat& Jared: Shapes of Water. Kuva: Janne-Pekka Manninen
  • Nuua: Vaarna Photo: Jeromy Zwick
  • Rapid Eye Company: W/Hole. Photo Sören Meisner
  • Kallo Collective: The Divine Lie – Jumalaton valhe (Kuva: Janne-Pekka Manninen)
  • Kallo Collective: Receptionists. (Kuva: Esko Mattila)

Flow Productionsin tuottamassa Flow-sirkus esityssarjassa vierailee kulttuuritalo Valveella kevään aikana viisi teosta, mikäli koronarajoitukset sen sallivat. Teokset ovat: oululainen Kat & Jared-akrobaattiduon ilmastonmuutosta käsittelevä duetto Shapes of Water, Company Nuuan jongleerausta, fyysistä teatteria ja installaatiotaidetta yhdistävä teos Vaarna, tanskalaisen Rapid Eye Companyn kahden jonglöörin tutkimusmatka reikkiin ja koloihin W/Hole, Kallo Collectiven tragikomedia The Divine Lie – Jumalaton Valhe sekä Lasten ja nuorten teatterifestivaalilla esitettävä fyysinen komedia Receptionists. Teoksista kolme (Shapes of Water, Vaarna ja W/Hole) saa esityksiä myös kahdeksasluokkalaisille Taidetestaajille. Lisätietoja: flowprod.fi