Sirkustila Helsigin Tapanilassa varattavissa monimuotoisiin tarpeisiin

Race Horse Company ja Agit-Cirk ovat perustamassa Helsinkiin uuden tilan sirkuksen harjoitteluun, esittämiseen ja tuottamiseen. Tapanilan Urheilukeskuksen (Erätie 3, 00730 Helsinki) yhteydessä olevaa tilaa kehitetään ja varustetaan erityisesti eri sirkuslajien tarpeita huomioiden.

Sirkustilan remontointi on aloitettu ja ensimmäisiä harjoitusjaksoja on varattu alkuvuodelle. Tila mahdollistaa erikokoisten sirkusteosten harjoittelun ja ryhmät pyrkivät vastaamaan juuri esitystuotantojen loppuvaiheen harjoittelun tarpeisiin, jolloin tarjolla on riittävä tekniikka ja kalusto valosuunnitteluun ja kiinnityksiin. 

Sirkustilassa voidaan myös järjestää demoja, esitystoimintaa ja yleisötyöhankkeita.

Lisätiedot ja varaukset:

Race Horse Company

 +358 45 857 0877 // Antti Suniala, tuottaja
www.racehorsecompany.fi

Agit-Cirk

+358505748648 // Jenni Lehtinen
+358408487911 // Sakari Männistö
www.agitcirk.com