Sirkus Magenta iloitsee Helsingin kaupungin kehittämisavustuksesta

  • Kuva: Topi Hurtig
  • Sirkusmatka Kuva: Paula Ikonen

Helsingin kaupungin kehittämisavustus Sirkus Magentalle

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan kulttuuri- ja kirjastojaosto on myöntänyt Sirkus Magentalle kolmivuotisen kehittämisavustuksen Itä-Helsinkiin perustettavaa sirkustaloa varten. Sopivan tilan etsintä käy kuumana ja pitkäaikaisen haaveemme toteutuminen on lähempänä kuin koskaan! Vinkkaathan meille sopivista tiloista, ja mahdollisesta harjoitus- tai esiintymistilan tarpeestasi Itä-Helsingissä. Yhteistyöllä saamme aikaan toimivan ja mahdollisimman monia palvelevan sirkustilan!

Uudet KotiTV:n talviset sirkusjaksot

Magentan sirkusjumpat tulevat taas KotiTV:llä! Sirkus Magentan Sirkusjumppa KotiTV:llä 13.12.-7.1. arkipäivisin klo 12.45! Jumppa sopii hyvin myös työpäivän kevyeksi välipalaksi minkä ikäisille vain! Tervetuloa virkistämään niin kehoa kuin mieltäkin!
Jumppaamaan pääset täällä: www.kotitv.fi
Pyydämme teitä myös vastaamaan lyhyeen kyselyyn ja antamaan palautetta Sirkusjumpasta. Anonyymi kysely löytyy täältä: https://forms.gle/zEUXAJDKUeQyinHs7

Sirkus- ja teatteriryhmän esitykset joulukuussa

Sörkän säkenöivä sirkus on kehitysvammaisten ja autismin kirjon nuorten aikuisten sirkus- ja teatteriryhmä, jonka ohjauksesta vastaavat Sirkus Magenta ja Helsingin kaupungin nuorisopalvelut. Tänä vuonna esityksessä on mukana myös musiikkikeskus Resonaarin bändi!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan maksuttomiin esityksiin 14.–17.12. täällä!

Ilmoittautuminen Magentan kevään kursseille on auki

Magentan monipuolinen lukujärjestys keväälle 2022 löytyy täältä:
https://sirkusmagenta.fi/harrastajille/lukujarjestys/

Ilmoittautumiskaavake täältä: Kevään 2022 ilmoittautuminen

Tervetuloa mukaan!

10-vuotisjuhlintaa joulukalenterin muodossa

Sirkus Magenta juhlistaa 10-vuotista taivaltaan Facebookissa ja Instagramissa julkaistavalla joulukalenterilla, joka esittelee kohokohtia ja merkittäviä käänteitä yhdistyksen jokaiselta vuodelta. Seuraa kalenteria www.facebook.com/SirkusMagenta tai www.instagram.com/sirkusmagenta

Toivotamme kaikille värikästä joulua ja räiskyvää uuttavuotta!