Tanssiteatteri Hurjaruuth etsii VASTAAVAA TUOTTAJAA vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tulisitko tekemään hurjan hienoa, kansainvälistä Talvisirkusta kanssamme? Etsimme vastaavaa tuottajaa, jonka tehtäviin kuuluvat

– tuotantojen suunnittelu ja koordinointi
– tuotantokulujen budjetointi ja budjettiseuranta
– tuotantojen henkilöstö- ja tilaresursointi
– aikataulutus ja vuosisuunnittelu
– kiertue- ja vierailujärjestelyt
– yhteyshenkilönä toimiminen (verkostot, ryhmät, vierailevat taiteilijat).

Tanssiteatteri Hurjaruuth on 1981 perustettu lapsi- ja perheyleisöille suunnattuun tanssitaiteeseen sekä nykysirkukseen erikoistunut teatteri Helsingin Kaapelitehtaalla. Työllistämme vuosittain noin 130 alan ammattilaista ja järjestämme noin 140 esitystä, joissa vierailee lähes 40 000 katsojaa. Vakituisen henkilökuntamme määrä on 10. Meille tärkeitä arvoja ovat taiteellinen ja toiminnallinen laatu, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo sekä osallistava vuorovaikutus.

Tuotamme vuosittain kaksi omaa ensi-iltaa, järjestämme kaksi kansainvälistä festivaalia. Lisäksi meillä on oma sirkuskoulu sekä residenssi- ja kiertuetoimintaa. Syksyllä 2022 laajojen yleisöjen rakastama Talvisirkus muuttaa Tanssin talon suurelle näyttämölle, mikä tarjoaa tuottajallemme kiinnostavan tilaisuuden olla mukana uudessa. Vastaava tuottaja työskentelee itsenäisesti tuotantotiimien vetäjänä, mutta toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä teatterinjohtajan, talouspäällikön, viestintä- ja markkinointipäällikön sekä osaavan näyttämöhenkilöstömme kanssa.

Odotamme hakijoilta käytännössä osoitettua, vankkaa osaamista teatterituottamisesta. Lisäksi edellytämme hyvää englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme kiinnostuksen tanssi- ja sirkustaidetta, lapsille suunnattuja esityksiä sekä yleisötyötä kohtaan. Arvostamme intoa oppia uutta sekä ennakkoluulotonta asennetta. Vahvat vuorovaikutustaidot ja organisointitaito ovat edellytyksenä tehtävässä suoriutumiseen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Koeaika neljä kuukautta. Palkkaus kokemuksen ja teatterialan työehtosopimuksen mukaisesti.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Tehtävä on ollut haussa viimeksi yli vuosikymmen sitten, joten nyt jos koskaan kannattaa tarttua tilaisuuteen liittyä virkeään, hyväntuuliseen ja kehitysmyönteiseen tiimiimme.

Lisätietoja antaa teatterinjohtajamme Liisa Korpiniitty, puh. 050 35 40 551. Toimitathan hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 5.12. osoitteeseen .