Sorin Sirkus hakee tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen 10.1.2022 alkaen

Sorin Sirkus hakee tuottajaa monipuoliseen työhön, joka tapahtuu pääosin sosiaalisen sirkuksen parissa. Tämä tarkoittaa soveltavan taidetoiminnan suunnittelua ja kehittämistä, budjetointia, sopimuksia, koordinointia ja raportointia yhteistyössä tuotantotiimin, kumppanien ja sosiaalisen sirkuksen opettajien kanssa. Lisäksi tuottaja on mukana kansainvälisissä hankkeissa ja verkostoissa, jolloin työkieli on englanti. Kehitämme myös sirkuksen ohjaaja- ja opettajakoulutusta, järjestämme nuorisovaihtoja sekä tuotamme tapahtumia. Sorin Sirkuksella on suuria suunnitelmia, joiden toteuttamiseen tarvitsemme lisää työvoimaa. Tehtäväkenttää voidaan räätälöidä hakijan osaamisen ja kokemuksen suuntaisesti. Työ alkaa 10.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväkenttä on monipuolinen. Tämä vaatii ymmärrystä, kokemusta ja ideoita sirkuksen ja/tai muiden taiteiden soveltavasta käytöstä, vankkaa kokemusta projektihallinnosta ja budjetoinnista, tuotteistamistaustaa + tietysti normaalit tuottajan työhön kuuluvat huolellisuus, vastuunkantokyvyt, pitkät pinnat ja huumorimielet. Vaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja arvostamme monipuolista työkokemusta (vähintään 2 vuotta) ja omia verkostoja. Työ vaatii myös sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Olemme kiinnostuneita hakijoista, jotka kykenevät sekä itsenäiseen työhön että tiiviiseen tiimipelaamiseen.

Työ on kokopäivätyötä, työaika on 37,5 h / vko ja työpaikka sijaitsee Tampereen Nekalassa. Sorilla luvassa on nopeatahtinen tekemisen meininki, hikeä ja puurtamista, mutta myös upea yhteen hiileen puhaltava työyhteisö ja sirkuksen luova henki, joka on tehnyt Sorin Sirkuksesta sirkustoiminnan edelläkävijän Suomessa.

Sorin Sirkus on Tampereella vuonna 1985 perustettu nuorisosirkus, joka antaa sirkustaiteen perusopetusta ja on profiloitunut korkeatasoiseksi sirkustaiteen, sosiaalisen sirkuksen ja nuorisokulttuurin kehittäjäksi Suomessa. Sirkuskouluopetuksen lisäksi Sorin Sirkus on tunnettu tasokkaasta ja omaleimaisesta esitystoiminnastaan. Sorin Sirkuksen joulushow kerää vuosittain yli 10 000 katsojaa. Lisäksi sirkus tarjoaa sosiaalisen sirkuksen toimintaa, erilaisia sirkuskursseja, tyhy-päiviä, seminaareja ja erilaisia tilausesityksiä ympäri vuoden. Sorin Sirkus työllistää noin 30 vakituista ja erilaiset projektit mukaan lukien noin 60 työntekijää vuodessa.

Pyydämme lähettämään hakemukset 26.11.2021 klo 16 mennessä sähköisesti osoitteeseen: . Hakemuksen liitteeksi CV, suosittelijat sekä palkkatoive. Mahdolliset haastattelut järjestetään 2.12. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tehtävä kiinnostaa – lisätietoja antaa tuottaja Lari Aaltonen sähköpostitse tai puhelimitse ke 24.11. klo 9–12 tai to 25.11. klo 9–16 numerossa 044 345 3748.

Ilmoitus Sorin Sirkuksen sivuilla.