Sirkukselle uusi harjoitus- ja esitystila Helsingin Tapanilaan

  • Eräsali. Kuva: Antti Suniala

Race Horse Company ja Agit-Cirk ovat perustamassa Helsinkiin uuden tilan sirkuksen harjoitteluun, esittämiseen ja tuottamiseen. Tapanilan Urheilukeskuksen (Erätie 3, 00730 Helsinki) yhteydessä olevaa tilaa kehitetään ja varustetaan erityisesti eri sirkuslajien tarpeita huomioiden.

Ryhmät aikovat paitsi itse harjoitella ja esiintyä tilassa, myös vuokrata sitä muille ryhmille. “Pääkaupunkiseudulla, ja koko Suomessa, on huutava pula juuri sirkukselle sopivista tiloista. Tavoitteemme on saada täysikokoisia teatterilavoja vastaavat olosuhteet harjoittelulle. Lähitulevaisuudessa haluamme olla yksi Pohjoismaiden tärkeimmistä sirkustaloista, sekä tarjota tuettuja residenssejä alan ryhmille”,  Race Horse Companyn tuottaja Antti Suniala sanoo.

Tilan remontointi alkaa lokakuussa, ja harjoittelemaan päästään vuodenvaihteessa. Ensi vuoden harjoitusjaksoja voi jo tiedustella ja varata:

Race Horse Company

 +358 45 857 0877 // Antti Suniala, tuottaja
https://www.racehorsecompany.fi

Agit-Cirk

+358505748648 // Jenni Lehtinen
+358408487911 // Sakari Männistö
https://www.agitcirk.com