Possibilities -ilta tuo lavalle kaksi rautaista ammattilaista taikuri Robert Jägerhornin ja klarinetisti Kari Kriikun

  • Robert Jägerhorn, kuva: Olav Holten
  • Kari Kriikku, kuva: Marco Borggreve

Possibilities -esitys on kokonaisuus, joka yhdistää taikuutta, teatteria ja klassista musiikkia samaan iltaan. Palkittu ja pitkän uran tehnyt taikuri Robert Jägerhorn tuo ensin lavalle New Yorkissa vuonna 2019 ensi-illan saaneen yhden miehen esityksensä My Magic Double – Just for Fun. Tämä on musiikkikylläinen, lähes sanaton esitys, jossa yhdistyvät taikuus ja teatteri. Tilanteet näyttämöllä kannustavat meitä hyväksymään ja nostamaan esiin itsestämme myös sen puolen, jonka mieluummin piilottaisimme.

Illan toisessa puoliskossa taikurin seuraan liittyy huippuorkestereiden kanssa soittanut, kansainvälisesti arvostettu klarinettisolisti Kari Kriikku. Mitä syntyy, kun oman alansa mestarit kohtaavat lavalla? Mitä mahdollisuuksia tällainen yhteistyö tuo? Illan päätteeksi miehet paljastavat itsestään myös täysin uusia puolia.

Esitykset ovat Helsingissä Teatteri Avoimissa ovissa 26. ja 27.11. klo 19.
Lisätietoa ja liput: https://www.avoimetovet.fi/esitykset/possibilities/

Possibilities-illat sivustolla jagerhorn.fi