Hiljaisuus ry etsii uutta taiteellista johtajaa sirkustaiteen alalta

Taiteelliseksi johtajaksi voi hakea lokakuussa 2021

Hiljaisuus ry etsii uutta taiteellista johtajaa sirkustaiteen alalta vuoden 2022 alussa käynnistyvälle vähintään 2-vuotiselle kaudelle. Taiteellisen johtajan tehtävään voi hakea avoimen haun kautta lokakuussa 2021. Tehtävä on ympärivuotinen ja osa-aikainen vastaten n. 25% työaikaa. Tehtävänkuvaus ja hakuohjeet julkistetaan Hiljaisuus ry:n verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa myöhemmin lokakuussa.

Hiljaisuus ry:n taiteellinen johtaja tulee mukaan nelihenkiseen johtoryhmään, johon kuuluu myös musiikin alan taiteellisen johtajan lisäksi tuotannoista ja suhdetoiminnasta vastaava toiminnanjohtaja Joonas Martikainen sekä hallinto- ja talousasioista vastaava toiminnanjohtaja Jonna Leppänen.

Taiteellinen johtaja vastaa Hiljaisuus-festivaalin taiteellisesta ohjelmistosuunnittelusta yhdessä työparinsa kanssa sekä edistää yhdistyksen taiteellista linjaa myös muun toiminnan suunnittelussa. Hiljaisuus ry toteuttaa vuosittaista sirkuksen ja uuden säveltaiteen ytimestä eri taiteenalojen rajapinnoille kurottuvaa Hiljaisuus-festivaalia Kittilässä, Kaukosen kylässä, ylläpitää esittävien taiteiden residenssiä Kaukosen Työväentalolla sekä edistää ympärivuotista esitystoimintaa Kittilässä ja Kaukosessa. Lisäksi Hiljaisuus ry kehittää aktiivisesti taiteilijoiden työskentelymahdollisuuksia vapaan kentän todellisuudessa ja kutsuu uuden taiteellisen johtajan mukaan taideorganisaation kestävän tulevaisuuden ja taidetyönantajuuden kehittämistyöhön.

Lisätietoja taiteellisen johtajan rekrytoinnista: www.hiljaisuusfestivaali.fi tai toiminnanjohtaja Jonna Leppänen, jonna[a]hiljaisuusfestivaali.fi / 0407647756

Lisätietoa Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry:stä https://www.hiljaisuusfestivaali.fi/hiljaisuus-ry