Maksuton webinaari digielämyksen tuotteistamisesta ke 6.10.

Teknologiaa elämysvälitykseen rakentava Gigle Oy ja Virtuaalitaikuri konseptista tutuksi tullut taikuri Joni Pakanen jakavat kokemuksia digielämyksen tuotteistamisesta maksuttomassa webinaarissa keskiviikkona 6.10. klo 11.00.

 

Kun pandemia alkoi keväällä 2020 niin ostajat kuin esiintyjätkin olivat hukassa – miten esiintyä kun kohtaaminen on kielletty? Miten hyödyntää teknologiaa jos osaamista ei ennestään ole? Voiko virtuaalisesta elämyksestä pyytää edes rahaa? Vai olisiko kuitenkin parempi tehdä vain kursseja?

 

Kokemusta on sittemmin kertynyt paljon niin elämysten tuottajilla kuin ostajillakin. Millaisia haasteita edelleen kohdataan? Ja voiko virtuaalinen konsepti tuoda alalle ennen kokemattomia mahdollisuuksia?
 
Tulevassa webinaarissa Virtuaalitaikuri Joni Pakanen kertoo virtuaalielämysten tuotteistamisesta sekä jakaa hyviä käytäntöjä vahvan kokemuksen pohjalta. Mitä tulee ottaa huomioon elämyksiä rakentaessa? Miten virtuaalielämys eroaa tavallisesta elämyksestä? Miltä näyttää virtuaalielämysten tulevaisuus? Ja tietysti – miten tuotteistaa virtuaalielämys muotoon jossa se on helposti ostettavissa?
 
Gigle saa ilon ja kunnian vierailla Virtuaalitaikurin studiolla ja pääsemme näkemään miten yksi mies voi olla niin tuottaja, käsikirjoittaja, studio-ohjaaja, äänitarkkailija ja esiintyjä. Tarvitaanko tähän taikuutta vai pärjätäänkö ihan vaan teknologialla?
 
Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: