Agit-Cirkin koko perheen nykysirkusesitys ensi-illassa Cirkolla

  • Agit-Cirk: Kadonnut – Sasu Peistola ja Inni Lehtinen (Kuva: Teemu Kyytinen)

Agit-Cirkin ja Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen tuottama koko perheen nykysirkusesitys Kadonnut saa ensi- iltansa Cirkossa 22.9. Teoksessa esiintyvät Agit-Cirkin Jenni Lehtinen ja Sasu Peistola. Kadonnut on ensimmäinen Cirko- uuden sirkuksen keskuksen yhteistuottama teos. 

Kadonnut on koko perheen kaunis, hauska ja toisinaan hivenen vakavakin sanaton nykysirkusteos. Herkät tasapainot ja ihmeellinen pariakrobatia herättelevät ajattelemaan, kuinka tärkeää on välittää toisesta ja arvostaa jokaisen omaa erityistä tapaa loistaa. 

Kadonnut kahmaisee sinut mukaan sisäisen valonsa ja toisensa kadottaneiden sirkustaiteilijoiden muistojen ja toiveiden maailmaan, jossa uskomaton on jokapäiväistä. Matka sirkusseurueen kanssa vie sinut hersyvän naurun, pienten kommellusten ja muutamien piilotettujen kyynelten poluille, joiden päässä kajastaa yhteinen loisto.

Esitykset:
ke 22.9. klo 18:00
to 23.9. klo 18:00
pe 24.9. klo 18:00
la 25.9. klo 14:00
la 25.9. klo 18:00 

Työryhmä
Konsepti ja esiintyjät: Jenni Lehtinen ja Sasu Peistola
Valosuunnittelu: Jere Mönkkönen
Äänisuunnittelu: Sami Tammela
Puku- ja lavastesuunnittelu: Reeta Tuoresmäki
Dramaturgia ja liikeohjaus: Jarkko Lehmus
Ohjaus: työryhmä

https://cirko.fi/esitys/cirko-agit-cirk-esittavat-kadonnut/

Agit-Cirkin Juha Raution kuudes runokokoelma Trad. julkaistaan syyskuussa. Teoksen runoissa aika ja perintö asetetaan jännitteiseen yhteyteen. Maailmat virtaavat hetkien yli ja muistuttavat, että alun lisäksi kaikessa on oltava myös loppu. Teosta saa tilata kustantajan verkkokaupasta: https://enostone.fi/tuote/rautio-juha-trad/