Sirkus Aikamoisen elokuun uutiset – esityksiä metsässä ja sirkusteltassa ja residenssejä!

  • Circus I Love You Leuvenissa (Kuva: Minja Kaukoniemi)
  • Salsa de Satanas (Kuva: Minja Kaukoniemi)
Metsä – The Forest Project
 
Luontopolun varrelle rakennettu sirkusesitys Metsä – The Forest Project järjestettiin Nuuksiossa yhteistyössä Luontokeskus Haltian kanssa 6.–8.8. Etelästä esiintyjät Viivi Roiha ja Henna Kaikula matkustavat seiuraavaksi Savonlinnaan, jossa Metsä nähdään Savonlinnan kansainvälisten luontoelokuvafestivaalien ohjelmistossa 21.–22.8. Lisää tietoa tapahtumasta täältä: https://www.sinff.fi/mets%C3%A4-the-forest-project ja esityksestä täältä: www.metsatheforestproject.info
 
Circus I love you & Utopia
 
Kesä 2021 on ollut Aikamoisen & Circus I love youn sirkusteltoille jälleen parasta kiertueaikaa! IHANAA! Heinäkuussa Circus I love you -esitys selvisi koronan aiheuttaman peruutusaallokon paremmalle puolelle, ja esitys nähtiin Ranskassa Festival Rue des Etoiles -tapahtumassa. Neljän riehakkaan esityksen lisäksi Circus I love you -bändi soitti myös konsertin festivaalikansalle. 
 
Tämän uutiskirjeen ilmestyessä Utopia-esitys kiertää Etelä-Ruotsia. Seitsemän esityksen sarja Kvidingessä saa jatkoa 12.–15.8 Landskronan kaupungin järjestämän kesätapahtumasarjan ohjelmistossa, ja tämän jälkeen Utopia nähdään vielä Eslövin kaupungissa 19.–22.8. Sirkusvaunut suuntaavat tämän jälkeen kohti etelämpää, ja Circus I love you nähdään 27.–29.8 Belgiassa Aalstin kaupungissa Cirk!-festivaalin ohjelmistossa. Syksyn aikana tiedossa ovat esityssarjat Saksassa Karlsruhessa, Ranskassa Brignaisissa ja Belgiassa Brysselissä, sekä ensimmäinen residenssi tulevaa I love you two -teosta varten Pariisissa Espace Periferique -taidekeskuksessa. Linkit kaikkiin tapahtumiin nettisivuilta www.circusiloveyou.com
 
Salsa De Satanas
 
Sirkus Aikamoisen uutta ensi-iltaa, Salsa de satanas -esitystä, on työstetty residenssissä loppukesän aikana. Syksyn aikana tulevasta ensi-illasta lisää tietoa annamme vasta hetken kuluttua, mutta tämän seilorihenkisen promokuvan voimin hyvää jaksaa odotella.