Lumo Company ja eloisa elokuu

  • Lumo Company: Nomad. Sirkustaiteilija Hanna Moisala. (Kuva: Janne-Pekka Manninen.)
  • Lumo Company: Nomad. Sirkustaiteilija Hanna Moisala. (Kuva: Janne-Pekka Manninen.)
  • Lumo Company: Nomad. Sirkustaiteilija Hanna Moisala. (Kuva: Janne-Pekka Manninen.)

Nomad-teos matkaa kohti Helsinkiä ja Joensuuta.
Tervetuloa nauttimaan esityksestä Kannelmäkeen 19.8. ja Joensuuhun Pilke!-festivaaleille 29.8.

Lumo Companylla on ollut ilo saada mukaansa Turun Taideakatemian sirkuslinjan opiskelija Iisa Herttuainen. Iisa tuli tekemään opintoihinsa kuuluvaa taiteellista harjoittelua kanssamme. Iisa on otettu mukaan lähiharjoitteluun Nomad-teoksen puitteissa. Harjoittelun pääasiana on ollut tutustua taiteilijan työhön ja tähän mennessä Iisa on ollut mukana niin rakentamassa kuin purkamassakin Nomad-teosta. Iisa on myös toiminut teoksen teknisenä avustajana. Muita harjoitteluun kuuluvia osa-alueita ovat olleen sosiaalisen median päivittäminen sekä muut esityksen valmisteluun liittyvät tehtävät. Iisan sanoin: ”Harjoittelu on ollut antoisa, sillä olen päässyt näkemään taiteilijan työtä käytännössä.”

Iisan löytää Instagramista: @iiiisana (siirryt toiselle sivustolle)