Sirkus Supiaisen uutisia kesäkuulle 2021

Sirkus Supiaisen Kiertävä sirkusfestivaali kiertää Itä-Suomessa nyt kolmatta vuotta!

Tämän vuoden ohjelmistossa esityksinä ovat: Sirkus Supiaisen esitykset Ulkopuolella (nuorille ja aikuisille), Vegas-show! (työnimi, lapsille ja lapsiperheille) sekä ulkoilmaesitys SIRKÜSMOBILE. Esityksien lisäksi kiertävän sirkusfestivaalin ohjelmassa on sirkuskokeilua ja sirkustyöpajoja. Vuoden 2021 kiertue käynnistyy Kihaus-festivaaleilta 3.-4.7.2021 https://www.kihaus.fi/

Kiertue toteutetaan pääsääntöisesti Joensuun maaseutualueilla, Kontiolahdessa, Liperissä, Outokummussa ja Polvijärvellä Joensuun seudun Leader-yhdistyksen tukemana. Mikäli aikaa jää niin kiertävä sirkusfestivaali on mahdollista toteuttaa myös tämän Leader-alueen ulkopuolella.

Neljäs vuosittainen Pilke!- esittävän taiteen festivaali lapsille ja nuorille 29.8.–5.9.2021

Pilke! -festivaalin ydin ajatuksena on tarjota laadukasta esittävää taidetta lapsille ja nuorille ja heidän aikuisilleen. Haluamme tuoda esiin ja edistää lastenkulttuuria, inspiroida ympärillä olevia ihmisiä ja olla rakentamassa parempaa, yhteisöllistä ja tapahtumarikasta Pohjois-Karjalaa. Festivaalin ohjelma koostuu lapsille ja nuorille suunnatuista ammattilaisten toteuttamista sirkus- ja teatteriesityksistä. Festivaalin yhteydessä järjestetään myös sirkustyöpajoja.

Ohjelmassa mm. WHS: Pinta, ACTING FOR CLIMATE: BARK, Blind Gut Company: Kuin kala puussa, Sirkus Kumiankka – Tremolo, Sirkus Supiainen: SIRKÜSMOBILE, Sirkus Supiainen: VEGAS-SHOW, Sirkus Supiainen: Ulkopuolella, Sirkus Supiainen: Woyzeck (ensi-ilta)

NÄYTTÄMÖ -teatterin ja Sirkus Supiaisen menneet näytökset touko-kesäkuussa

22.5 RIVERIA:  Kehä -kolmen tanssiteoksen ilta klo 19 (loppuunmyyty)
23.5 RIVERIA:  Kehä -kolmen tanssiteoksen ilta klo 19 (loppuunmyyty)
27.5. Ulkopuolella klo 19
29.5. MINIMI: IRTIKYTKENTÄ (loppuunmyyty)
30.5. Ulkopuolella klo 19
4.6. Sirkus Supiainen: Rau-Kat Lyseon lukio klo 11

Muuta

Sirkus Supiaisen Työttömien teatteri valmistaa parhaillaan lyhytelokuvaa työnimeltään ’Traffic light juggler’. Tällä hetkellä elokuva on kuvattu ja elokuva on editointivaiheessa. Elokuva saa ensi-iltansa vuoden 2021 aikana.

Syksyllä 2021 Sirkus Supiainen aloittaa Routa Companyn jalanjäljissä omaehdotteisen työaikakokeilun. Tästä tiedotamme tarkemmin elokuussa 2021.