Lumo Companyn kesäkuulumisia

  • Lumo Company: Nomad
  • Lumo Company: Nomad
  • Lumo Company: Nomad

Lumo Companyn uuden ulkoilmateoksen Nomad ennakkoesityksiä nähdään loppukesästä sekä Oulussa että Helsingissä.

Oulun Puistopiknik 31.7. ja 1.8.
Helsinki 19.8.

Nomad on Hanna Moisalan nuorallatanssisoolo, jossa yhdistyy hiekka ja tasapainoilu. Teos on ulkoilmateos. Tässä nuorallatanssiteoksessa yhdistyvät liike ja materiaali, joista syntyy kehonkielellä yhdessä musiikin kanssa kerrottu tarina, jota johdattelee improvisaation kautta syntynyt trumpetin ja pianistin vuoropuhelu. Nomad on kaikkien kulkijoiden tarina, kaikkien meidän matkaajien taikka paikallaan pysyvien. Nomad ei kuulu mihinkään, mutta maailma on hänen kotinsa. Me olemme kaikki matkaajia tällä kosmisella matkalla, tunnemme, tanssimme, aistimme tässä pyörteessä loputtomuuden. Pysähdymme hetkeksi kohtaamaan toisemme, katsomme, koemme, hyväksymme. Otamme mukaamme tästä hetkestä hiekanjyväsen.

Nomad – trailer:

Samaan aikaan toisaalla Anniina Peltovako työstää kesän aikana kollegansa Valentino Martinetin kanssa duoteosta nimeltä Vaannila, jossa yhdistetään nuorallatanssin ja tanssiakrobatian tekniikoita. Teos toteutetaan yhteistyössä 2r2c:n kanssa ja se saa ensi-iltansa syyskuussa 2021 Ranskassa.

Seuraa tiedotusta sosiaalisessa mediassa @lumocompany.