Haku toukokuun CINARS Web -virtuaalitapahtumaan – Huom! Lyhyt hakuaika!

Tanssin ja sirkuksen tiedotuskeskukset järjestävät haun:

CINARS Web 25.–28.5.2021

CINARS Web järjestetään 25.–28.5.2021. Se on yksi esittävän taiteen keskeisimpiä kansainvälisiä konferensseja ja verkostoitumistapahtumia. Vuosittain Kanadan Montrealissa järjestettävä tapahtuma toteutuu tänä vuonna kokonaan virtuaalisesti. Tapahtumaan sisältyy webinaareja, pitchausohjelmaa, ammattilaiskeskusteluja, virtuaaliset messuosastot sekä mahdollisuus one-to-one-tapaamisiin tapahtuman muiden osallistujien kanssa. 

Rekisteröityminen on käynnissä ja se päättyy 2.5.2021.
Lue lisää konferenssista täältä: https://cinars.org/en/web

*

Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskukset tukevat 10-12 sirkuksen ja tanssin ammattilaisen osallistumista CINARS Webiin.

Deadline hakemuksille 22.4. Huom. lyhyt hakuaika!

Kenelle: Sirkuksen ja tanssin ammattilaisille: tuottajille, taiteilijoille ja managereille, joilla on jo kansainvälisen työn kokemusta. CINARS Web:iin marraskuussa 2020 osallistuneet voivat myös hakea.

Miten osallistutaan: CINARS Web tapahtuu Swapcard-nimisellä verkkoalustalla, jonne luodaan oma profiili. Osallistujilla on halutessaan mahdollisuus omaan virtuaaliseen messuständiin, jossa voi esitellä omia töitä ja jonne voi esim. ladata trailereita yms. Aktiivinen osallistuminen tapahtumaan ja oman työn ja organisaation esittely ovat olennainen osa kokonaisuutta.

Osallistujille järjestetään yhteinen Zoom-tapaaminen ennen tapahtumaa tiistaina 18.5. klo 16-17. Siinä vaihdetaan ajatuksia ja vinkkejä tapahtumaan liittyen, sekä tutustutaan muihin pohjoismaisiin osallistujiin.

Tiedotuskeskukset vastaavat haun kautta valittujen osallistujien rekisteröitymismaksusta ja mahdollisesta messuständistä. Tiedotuskeskukset eivät osallistu mahdollisiin materiaalin tuottamiseen liittyviin kustannuksiin. 

Lue lisää CINARS Web:iin liittyvistä käytännön kysymyksistä (siirryt toiselle sivustolle) ja kysy tarvittaessa lisää Lotalta ja Katarinalta (ks. yhteystiedot alla).

Virtuaalikonferenssiin osallistumisen tavoitteena on tukea alan ammattilaisten kansainvälistymistä, vahvistaa heidän ammattitaitoaan ja tarjota mahdollisuuksia verkostoitumiseen ammattilaisten kanssa. Haku on osa Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhteistä kansainvälistymishanketta, joka vahvistaa tanssin ja sirkuksen kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja 2019-21. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

Näin haet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus perusteluineen viimeistään torstaina 22.4.

Sirkuksen hakemukset (ei CV-liitettä):

Tanssin hakemukset + CV:  

Kerro hakemuksessa millä tavalla osallistumisesi tukisi omaa kansainvälistymistäsi ja miten CINARS Web-tapahtumassa syntyviä kontakteja on tarkoitus käyttää.

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset tekevät valinnat hakemusten perusteella perjantaina 23.4.2021. Tapahtumarekisteröinnin osalta edetään nopealla aikataululla ma 26.4. alkavalla viikolla (viikko 17).