Sirkusalan aamukahvit esittävien taiteiden toimikunnan kanssa 14.4.

Tiedotuskeskuksen aamukahveilla keskiviikkona 14.4.2021 klo 10.00–11.30 puhutaan Taiteen edistämiskeskuksen (Taike) apurahoista sirkustaiteelle ja tavataan sirkustaiteen hakemuksia Valtion esittävien taiteiden toimikunnassa käsittelevät avainhenkilöt.

Keskustelun vieraiksi saamme esittävien taiteiden toimikunnan esittelijän, erikoisasiantuntija Laura Norpan Taikesta sekä Valtion esittävien taiteiden toimikunnan puheenjohtajan Raija Ojalan sekä jäsenet Minna Vainikaisen ja Mikko Rinnevuoren. Keskustelussa on mukana myös Lotta Nevalainen, joka oli esittävien taiteiden toimikunnan jäsenenä edellisellä kaudella ja on nyt Uudenmaan taidetoimikunnan jäsen.

Tule mukaan esittämään heille kysymyksiä ja kuulemaan, millaisia vinkkejä he antavat Taiken rahoituksesta.  

Voit lähettää ennakkokysymyksiä puhujille ilmoittautumisen yhteydessä tai esittää kysymyksesi keskustelun aikana  chatissa. Tilaisuus järjestetään Zoomissa. Ilmoittautuminen on avoinna 13.4. klo 15 asti täällä: https://forms.gle/T7ozdcQ5CU7A12zu5