Taiteilijan toimeentulo -lähetyssarjan 2. osa TE-livessä 17.2. klo 14

Lähetyksessä keskustellaan millaisia urapolkuja TE-toimiston palkkatuki ja työkokeilu tarjoavat taidealalle. Voit osallistua keskusteluun striimin yhteydessä chatin kautta tai lähettämällä kysymyksesi ennakkoon TE-liven sivuilla.

Katso lisätietoja TE-liven sivuilla: https://te-live.fi/lahetykset/uy3JWhowU

Keväät muut TE-liven lähetykset:
24.3. klo 14 Yrittäjänä taidekentällä osa 1
21.4. klo 14 Yrittäjänä taidekentällä osa 2

TE-livessä nähdään kevättalven aikana neliosainen teemalähetyssarja taitelijan toimeentulosta. Sarjan tavoitteena on selkeyttää taiteilijoiden asiointia TE-palvelujen kanssa erilaisissa uravaiheissa. Lähetykset toteutetaan yhteistyössä Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen ja Taiteen edistämiskeskuksen kanssa.