Sirkus Supiaisen uutisia helmikuulle 2021

Helmikuussa Supiaisen residenssissä NÄYTTÄMÖ-teatterissa työskentelee helmikuussa Lumo Company tulevan Nomad-teoksen parissa.

Nomad

Nomad on sirkusteos, johon sävelletään kokopitkä äänite. Teoksen kantavana voimana on aidoin instrumentein esitetty ja äänitetty kokeelliseen improvisaatioon ja jazz-musiikkiin pohjautuva äänimaisema. Nomad on ulkoilmateos, inspiraationaan hiekka, aavikko, vaellus, matka ja kohtaamiset.

Nomad-teoksen parissa työskentee Joensuussa Hanna Moisala (Lumo Company) ja muusikko, säveltäjä Terhi Pippuri.

Sirkus Supiaisen muuta toimintaa

Sirkus Supiaisen Työttömien Teatteri valmistaa NÄYTTÄMÖ-teatterissa Merta edemmäs -nimistä näytelmää. Tämä esitys saa ensi-iltansa helmi-maaliskuun taitteessa NÄYTTÄMÖ-teatterissa ja esitystä esitetään pandemiarajoitusten sallimissa määrin paikalla olevalle yleisölle. Esitys tulee nähtäville elävänä myös tietoverkkoon.