Sirkus Faktorin pienet tervehdykset ja kuulumiset

Helmikuu toi auringon Tampereellekin!

Vuoden hommat pyörähtivät täällä Sirkus Faktorilla käyntiin uusien maksullisten ja kuukauden mittaisten residenssien haun avaamisella. Erityisen iloisia olemme mahdollisuudesta keskinäisen tukemisen tarjoamiseen ja hakemiseen; Solidaarisuusviikkoistamme. Tarkoituksenamme on siis tarjota mahdollisuus osoittaa ja mahdollistaa tuki myös niille projekteille ja taiteilijoille joilla ei ole varaa maksulliseen residenssiin. Lisätietoja ja hakuilmoitus löytyvät tämänkin uutiskirjeen Ilmoituksia-osiosta ja tästä linkistä!

Hitaan varmasti kypsyy myös syksyn Oijoijoi-mininykysirkusfestivaali. Festivaali tapahtuu koronaturvallisessa tai täysin vapautuneessa muodossa 3.–5.9.2021 Tampereella Finlaysonin alueella. Klikkaa kalenteriin!