Perform Europe käynnistyi – sinut on kutsuttu mukaan!

Perform Europe on Luova Eurooppa -ohjelman rahoittama aloite. Se tukee kokeiluja, joilla tähdätään esittävän taiteen (teatteri, tanssi, katutaide) kestävämpään rajat ylittävään kiertuetoimintaan ja digitaaliseen levitykseen. Toiminta lähtee vahvasti esittävän taiteen kentältä, sillä aloitteen toteutuksesta vastaavat IETM, EFA, EDN, Circostrada ja IDEA.

Perfrom Europe lanseerattiin tammikuun lopussa verkkotapahtumassa, jonka tallenteen voit katsoa täällä (siirryt toiselle sivustolle). Kaikkia alalla toimivia kutsutaan seuraavaksi vastaamaan avoimeen kyselyyn, jolla kartoitetaan kiertuetoiminnan nykytilaa ja kentän tarpeita. Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä (siirryt toiselle sivustolle).

Tutustu Perform Europeen tarkemmin (siirryt toiselle sivustolle)