Hiljaisuus-residenssiin voi hakea 15.2.2021 saakka

  • Jacob Zimmer, Júlía Mogensen, Riikka Vuorenmaa, Emma Langmoen ja Erlend Danielsen residenssissä 2019. (Kuva: Maarit Utriainen)
  • Georgie Goater, Maikki Palm: Deep residenssissä 2019. (Kuva: Yuko Takeda)

Vuoden 2021 residenssitaiteilijat valitaan avoimen haun kautta. Haku päättyy 15.2.2021. Samassa haussa voi hakea myös monivuotisia työskentelyjaksoja.

Hiljaisuus-residenssi on esittäviin taiteisiin keskittyvä monitaiteinen ja kansainvälinen taiteilijaresidenssi. Hiljaisuus-residenssi  tukee ensisijaisesti monitaiteista ja esittävän taiteen lajien rajapinnoilla liikkuvaa työskentelyä, nykysirkuksen projekteja sekä pohjoisten alueiden taiteilijoiden välistä yhteistyötä.

Hiljaisuus-residenssi sijaitsee Kittilässä Kaukosen kylässä, jossa residenssikäyttöön tarjotaan Kaukosen työväentalo. Harjoitussalin lisäksi Työväentalolla on pieni asunto, jossa voi majoittua 1-3 henkilöä. Residenssi on maksuton, mutta elinkustannukset ja matkakulut jäävät taiteilijoiden itsensä kustannettaviksi.

Tarkemmat hakuohjeet ja hakulomake löytyvät Hiljaisuus-residenssin verkkosivuilta www.hiljaisuusfestivaali.fi/residenssi.